Enter Music перетвориться на інформаційно-музичний канал

27 Жовтня 2008
9633
27 Жовтня 2008
14:55

Enter Music перетвориться на інформаційно-музичний канал

9633
Enter Music перетвориться на інформаційно-музичний канал
Після Нового року відбудеться перезапуск каналу Enter Music. Про це «ТК» повідомив генеральний продюсер каналу Юрій Молчанов. «Уже год у нас длится серьезная реорганизация. Мы решили основной момент – перешли на новую техническую платформу. Летом была закуплена мощная техника, которая позволит реализовать нам часть фантазий и идей, которые витали в головах и были интересны потенциальным рекламодателям», – зазначив пан Молчанов.
 
За його словами, і формат, і контент каналу зазнають змін. «Мы хотим стать информационно-музыкальным каналом. Я не очень люблю пошлый термин “инфотейнмент”, но в контексте канала Enter Music это имеет место быть. Наша задача – отойти в сторону от тенденции, когда телевидение превращается в устаревший тип медиа», – пояснив Юрій Молчанов.
 
У планах керівництва каналу перетворити його на симбіоз того, що люди бачать в інтернеті і по телевізору. Задля цього було проведене дослідження фокус-групи, аби визначити, задля чого аудиторія користується інтернетом і що її там цікавить. Користуючись результатами дослідження, телеканал спробує дати своїм глядачам необхідну інформацію. Enter Music і надалі орієнтуватиметься насамперед на молодіжну аудиторію 12-24.
 
Таким чином, в ефірі Enter Music будуть не лише кліпи. Канал додасть інтерактивності й інформативності. Юрій Молчанов припускає, що будуть запущені інформаційні та розмовні програми, можливо навіть політичні: «Уходить в политику не хочется, мы не политические обозреватели. Но я не исключаю, что на канале будет обзор десяти общественно-политических сайтов».
 
Пан Молчанов заперечив припущення «ТК», що переформатування Enter Music пов’язане з виведенням на вітчизняний ринок української версії каналу A-ONE: «Они выводят уже не первый день. Но мы разные каналы. Они себя позиционируют как альтернативный канал, а нам это не нужно. Мы – канал для прогрессивных, думающих людей. У нас много мейнстрима в эфире, а откровенная альтернатива выходит специальным блоком после 12 ночи. Мы будем ориентироваться на новую качественную музыку, которую, возможно, мало кто знает, но все будут понимать: раз она звучит на Enter Music, значит это мировой тренд».
 
На запитання, чи будуть на каналі зміни в штаті або звільнення, Юрій Молчанов відповів, що на Enter Music і без переформатувань відбувається постійна ротація кадрів. «Кабельный музыкальный канал не может дать людям адекватную оценку труда, на которую они заслуживают, потому что мы ограничены в рамках своих доходов. Мы обречены: мы берем на работу практически студентов, молодую поросль. Но проходит год-два – и им становится тесно. Естественно, что люди идут дальше, развиваются».
 
Детальніше про зміни контенту і запуск нових проектів пан Молчанов пообіцяв повідомити «ТК» згодом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9633
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель
5664 дн. тому
Последнне время, всё, что делает Интер - это унылое {CENSORED}.
Мария
5665 дн. тому
А чем, Олег, Вам не понравился проект "Дня Крещения Руси"? И к чему тут политика?
Олег Владимиров
5665 дн. тому
На Ентере ( источники свидетели) работают люди достаточно зрелой возрастной категории. А думающие люди вряд ли будут смотреть "прогрессивный" музыкальный канал, нишком подсовувающий политику понятно по каким причинам, взять хотя бы пресловутый "День Крещения Руси". Посмотрим.
Олег Владимиров
5665 дн. тому
На Ентере ( источники свидетели) работают люди достаточно зрелой возрастной категории. А думающие люди вряд ли будут смотреть "прогрессивный" музыкальный канал, нишком подсовувающий политику понятно по каким причинам, взять хотя бы пресловутый "День Крещения Руси". Посмотрим.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду