8 лютого відбудеться півфінал, а 1 березня – фінал Національного відбору Євробачення-2009

22 Січня 2009
8660
22 Січня 2009
12:50

8 лютого відбудеться півфінал, а 1 березня – фінал Національного відбору Євробачення-2009

8660
8 лютого відбудеться півфінал, а 1 березня – фінал Національного відбору Євробачення-2009
8 лютого 2009 р. журі, склад якого буде визначений наступного тижня, обере 15 фіналістів Національного відбору «Євробачення-2009», а 1 березня буде обраний представник від України на Пісенний конкурс «Євробачення-2009», повідомляє прес-служба Першого національного.
 
Протягом двох місяців НТКУ приймала заявки на участь у Національному відборі від усіх охочих. Перший національний дістав 63 заявки від виконавців, які зголосилися взяти участь у Національному відборі. Наразі весь музичний матеріал, отриманий Національною телекомпанією України, перебуває на обробці у ТО Музичних та розважальних програм, яка має підготувати його до розгляду журі.
 
До 8 лютого журі обере 30 виконавців, які потраплять до півфіналу Національного відбору. Запис півфінального концерту відбудеться 8 лютого у студії НТКУ.
 
Під час півфіналу журі обере 15 фіналістів. А 1 березня 2009 р. зі студії НТКУ глядачі зможуть побачити фінал Національного відбору та проголосувати за учасників у прямому ефірі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду