МЗС оголосило тендер на рекламування НАТО

24 Жовтня 2008
11447
24 Жовтня 2008
12:45

МЗС оголосило тендер на рекламування НАТО

11447
МЗС оголосило тендер на рекламування НАТО
Міністерство закордонних справ України оголосило конкурс на рекламування північноатлантичної інтеграції, повідомляє «Дело». Проект передбачає розміщення до кінця 2008 року аудіовізуальних творів на світлодіодних екранах та плакати про НАТО в усіх регіонах України. Сума тендера – близько 1 млн гривень.
 
Матеріали про НАТО надасть МЗС. Загальна кількість білбордів – 250. Не менше 20 плакатів має бути розміщено у центральній частині міст, 20-30 – у райцентрах і до 25 – на трасах.
 
За інформацією газети, поки що на конкурс надійшли лише три заявки, серед яких київська фірма «Європлакат» та певне рекламне агентство з Луцька. На думку рекламістів, виділених МЗС коштів не вистачить не реалізацюі проекту. «Це абсолютно невигідна пропозиція. За такі гроші можна розмістити плакати на білбордах лише у мертвий сезон – січень-лютий. Але не в центрі Харкова і Донецька, де ціни сягають 3500 – 4000 гривень на місяць за плакат. Хоча фінансова криза може внести тут свої корективи. У листопаді хороших місць уже нема, все розкуплено», - сказав «Делу» голова Асоціації зовнішньої реклами Артем Біденко. На думку Біденка, є велика ймовірність, що цей тендер проводиться під певну конкретну фірму.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11447
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій Шеляженко
5679 дн. тому
Колеги, відповідно до п. 53 Положення про закупівлю товарів, робіт та послуг за державний кошт при розкритті тендерних пропозицій мають право бути присутні представники ЗМІ. Пропоную всім, кому цікава дана тема, звернутись до тендерного комітету з вимогою сприяти реалізації даного права, а саме: замовити акредитацію і перепустку. Інформацію про дату і місце розкриття, контакти тендерного комітету вже опубліковані у офіційному виданні "Вісник державних закупівель": 22493 (ТРП) МІНІСТЕРСТВО ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УКРАЇНИ Михайлівська площа, 1, м.Київ, 01018 Оснач Михайло Васильович, Бондаренко Владислава Анатоліївна тел./факс: (044) 238-18-27, 238-18-69; Інформація про закупівлю: послуги з трансляції аудіовізуальних творів про НАТО та співробітництво України з Альянсом на світлодіодних екранах в обласних центрах України Постачання/виконання: за адресою замовника, листопад - грудень 2008р. Процедура: відкриті торги Отримання документації: за адресою замовника, каб.614, особисто або поштою Подання: за адресою замовника, каб.616-а, особисто або поштою, 05.11.2008р. 10.00 Розкриття: за адресою замовника, каб.614, 05.11.2008р. 16.00 Тендерне забезпечення: банківська гарантія; 27000 (двадцять сім тисяч) грн. Додаткова інформація: кваліфікаційні вимоги - відповідно до п.24 Тимчасового положення
Сергей
5680 дн. тому
Уроды! Вы лучше эти деньги передайте в школах крыши отремонтировать или в детдома передайте. больше пользы будет. А на главном билборде возле МЗС нарисуйте большую голую попу, и напишите НАТО нас спасет!
5680 дн. тому
краще б замовили нацраді 25-й кадр лол
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду