Прес-служба НТКУ відновила роботу

23 Жовтня 2008
18630
23 Жовтня 2008
18:02

Прес-служба НТКУ відновила роботу

18630
Прес-служба НТКУ відновила роботу
Прес-служба Національної телекомпанії України відновила повноцінну роботу, штат працівників майже укомплектований, наразі ведуться перемовини з фахівцями-претендентами на вільні вакансії. Про це повідомляє сама прес-служба НТКУ.
 
Нагадаємо, раніше віце-президент НТКУ Михайло Кобля повідомляв, що телекомпанія шукає нового керівника управління зв'язків з громадськістю. Попередній склад прес-служби звільнився через незадоволення відносинами з керівництвом каналу.
 
«Керівник піар-служби каналу та головний редактор прес-служби вже працюють. Вони представили свою концепцію розвитку Управління, яка повинна запустити механізм і примусити його працювати на повну потужність. Хто це – стане відомо після офіційного призначення їх на посади», - зазначає Михайло Кобля. 
 
За його словами, головний редактор прес-служби поки не може бути оформлений згідно з чинним законодавством, оскільки колишній керівник відділу Олена Доценко офіційно буде звільнена тільки 26 жовтня.
 
Зараз в управління зв'язків із громадськістю працює 12 осіб. Як повідомляє прес-служба, зараз вони займаються підготовкою до «Дитячого Євробачення 2008» і організацією святкування Дня телебачення.
  
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18630
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ася
5665 дн. тому
На дворе ноябрь месяц, на всех каналах телесезон в разгаре, а тут кто-то еще хочет побачити нове обличчя першого. Явно свои какие-то пишут, которых и старое обличчя устраивает. Капец. Люди, попуститесь, вам ниче не поможет.
зояльоооо
5665 дн. тому
ой мля, 12 человек... так там и біло 12 человек, которіе ни х... не делали. а те, кто делали, долго не вдержали, и все вернулось на круги своя, глупость, тупость, серость и банальщина. пане кобля, а ві вот уже честное слово за....али своими завтраками - вот назначим, и посмотрите, вот обновим канал, и узнаете, вот купим сериальчик, и увидите. смените пластинку, тошно.
новини
5669 дн. тому
Наш директор їде в Брюссель власокором. Так що поспішайте взяти інтерв"ю.
komentator
5670 дн. тому
з одного боку розумієш, що за один день чи навіть місяць нафталінову систему УТ-1 неможливо змінити, так само, як зазвичай неможливо переламати свідомість окремих людей, а з іншого, нове керівництво зробило заявку на те, що канал змінить обличчя. Хотілося б якомога швидше побачити нове обличчя першого каналу. Саме нове, а не оновлене, свіжу кров, нову картинку, нове наповнення. Хочеться помітних змін!!!!! Прес-службі бажаю почати роботу з орфографічного словника, і все у вас вийде!!!!
5671 дн. тому
Ви почитайте ці тексти на сайті, і зрозумієте якого рівня працівників може набрати пан Кобля!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду