detector.media
23.10.2008 18:02
Прес-служба НТКУ відновила роботу
Прес-служба Національної телекомпанії України відновила повноцінну роботу, штат працівників майже укомплектований, наразі ведуться перемовини з фахівцями-претендентами на вільні вакансії. Про це повідомляє сама прес-служба НТКУ.
 
Нагадаємо, раніше віце-президент НТКУ Михайло Кобля повідомляв, що телекомпанія шукає нового керівника управління зв'язків з громадськістю. Попередній склад прес-служби звільнився через незадоволення відносинами з керівництвом каналу.
 
«Керівник піар-служби каналу та головний редактор прес-служби вже працюють. Вони представили свою концепцію розвитку Управління, яка повинна запустити механізм і примусити його працювати на повну потужність. Хто це – стане відомо після офіційного призначення їх на посади», - зазначає Михайло Кобля. 
 
За його словами, головний редактор прес-служби поки не може бути оформлений згідно з чинним законодавством, оскільки колишній керівник відділу Олена Доценко офіційно буде звільнена тільки 26 жовтня.
 
Зараз в управління зв'язків із громадськістю працює 12 осіб. Як повідомляє прес-служба, зараз вони займаються підготовкою до «Дитячого Євробачення 2008» і організацією святкування Дня телебачення.
  
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY