Андрій Куликов уперше за жовтень випередив Савіка Шустера (виправлено)

21 Жовтня 2008
20370
21 Жовтня 2008
12:31

Андрій Куликов уперше за жовтень випередив Савіка Шустера (виправлено)

20370
Андрій Куликов уперше за жовтень випередив Савіка Шустера (виправлено)
20 жовтня програма «Свобода слова» на телеканалі ICTV мала рейтинг 2,55% і частку 14,87% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine; у містах із населенням понад 50 тисяч частка становила 14,37%).
 
Таким чином, уперше за жовтень програма Андрія Куликова випередила програму Савіка Шустера: останній випуск «Шустер live» на ТРК «Україна» 17 жовтня мав рейтинг 2,13% і частку 8,94% за загальнонаціональною панеллю (у містах 50 тисяч+ частка становила 10,79%).  У вересні програма ICTV вийшла переможцем у неформальному змаганні двох політичних ток-шоу, випередивши програму Савіка Шустера за часткою тричі (за рейтингом - 1 раз).  Утім, порівняння показників двох програм є умовним і радше символічним, оскільки вони виходять у різні дні та в різний час.
 
Нагадаємо,  ICTV переніс «Свободу слова» з п’ятниці на понеділок (22.15) 18 лютого 2008 року. Традиційно програма виходила у п’ятницю о 21.30, у слоті, в якому зараз іде «Шустер live» та «Свобода на Інтері».
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20370
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
просто так
5680 дн. тому
Безлюдная под пулями бегала... Угу. Не рассказывайте сказки.
2эксперт
5681 дн. тому
Безлюдная была и ведущей УТ-3, и журналистом: делала рчень славную программу "Просто так..." И на войну ездила, когда работала с Ассошиэйтед пресс, и под пулями бегала, несмотря на запрет оператора. Все это было. И профессионал она высококлассный, даже если кому-то не нравятся ее человеческие качества. А ТВ "Табачук" на УТ-3 размещало свое "Повидло", и не более того.
Эксперт - експерту
5681 дн. тому
На ТЕТе нет новостей...
otar
5681 дн. тому
експерт, у вас є якісь проблеми із сприйняттям показників за аудиторією 18+? Хочете про це поговорити? :) Це наша базова аудиторія для аналізу показників телеперегляду.
експерт
5681 дн. тому
Отаре, що це за інформація? Куликов випередив Шустера.... Це просто смішно Та ще рейтинг по аудиторії 18 +. Отаре не позорьтеся! Соромно за ваші порівняння. Ви ще порівняйте новини на інтері з новинами на каналі ТЕТ.
otar
5681 дн. тому
Эксперт, у мене теж є велика симпатія до Куликова :) але на рейтингах і частках це не відбивається.
Эксперт
5681 дн. тому
Никаким военным журналистом Безлюдная не была. Не надо привирать! Да и журналисткой она так и не работала, если не считать ее межпрограммных дикторских вставок на УТ-3 (ТВ "Табачук") в середине 90-х. Да, она барышня напористая и жесткая, эффективный телепродюссер, но опыта журналистки у нее нет. Второе: да, у г-жи Лигачевой (а не у Отара Довженко) есть определеные симпатии к г-ну Куликову. Но это не повод упрекать ТК в том, что они последнего восхваляют, а Шустера мочат. Шустер сам себя мочит в последнее время. А может это время мочит Шустера. Года, знаете ли... чужая для заробитчанина непонятная страна...
просто так
5681 дн. тому
Безлюдная - военный журналист??? Долго смеялся... Это ж хто такие легенды выдумывает?
otar
5681 дн. тому
Я не уявляю, де ви в цьому повідомленні побачили хоч якусь радість. А особливо радість шеф-редактора групи видань "Телекритика". Шеф-редактори зазвичай не займаються написанням новин, бо мають серйозніші справи.
5681 дн. тому
Лигачева пиплметры не накручивает, но радуется, как дитя, когда Куликова кто-то смотрит. Просто нужно быть объективным. А то Безлюдная монстр, Шустер тоже не подарок. Очень в глаза бросается. Это ж надо, спросить у Безлюдной почему ее никто не любят. И любят, и уважают. Умные, любят и уважают. С Безлюдной иногда трудно, но с человеком со своей точкой зрения всегда не легко. Шустер и Безлюдная были военными журналистами. Как Вы и Лигачева вообще можете о них писать!!! Только петь оды Куликову, который ничего путного не сделал в этой жизни...
нудотик
5681 дн. тому
Програму дивилась би із задоволенням, як би не такий нудний ведучий, більше ніж до першої реклами не витрумую, і вже не повертаюся. А рейтинг хоч якийсь є, тому, що під передачу багато глядачів засинають. Йому треба вести На добраніч діти!
otar
5681 дн. тому
ни рыба, ни мясо, до чого тут Лигачова??))) це вона понакручувала піплметри?
ни рыба, ни мясо
5681 дн. тому
Лигачева может стараться, конечно, но Андрей Куликов очень слабый ведущий. Не в сравнении с Шустером, а просто слабый. Ведущий не может быть комформистом, а Куликов именно такой в жизни. Ни рыба, ни мясо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду