АМКУ вимагає від «Волі-кабель» обґрунтувати підвищення тарифів

20 Жовтня 2008
4689
20 Жовтня 2008
11:50

АМКУ вимагає від «Волі-кабель» обґрунтувати підвищення тарифів

4689
АМКУ вимагає від «Волі-кабель» обґрунтувати підвищення тарифів
Антимонопольний комітет України (АМКУ) вимагає від кабельного оператора «Волі-кабель» обґрунтувати підвищення тарифів. Таку заяву сьогодні розповсюдила прес-служба АМКУ.
 
В такий спосіб АМКУ відреагував на заяви в пресі компанії «Воля-кабель» щодо наміру підвищити тарифи на послуги аналогового телебачення. Згідно з офіційним запитом Комітету, ЗАТ «Воля-Кабель» має надати детальне економічне обґрунтування тарифів до кінця жовтня.
 
«Відтак фахівці Комітету ретельно перевірять отриману інформацію та встановлять, наскільки цінова політика провайдера є об'єктивною. Якщо Комітет не виявить економічного підґрунтя для підвищення тарифів на послуги кабельного телебачення, до оператора буде застосовано жорсткі санкції», - ідеться в заяві АМКУ.
 
Як відомо, за зловживання монопольним становищем конкуренційне законодавство передбачає штраф до 10% річного доходу суб'єкта господарювання. 
 
«Детектор медіа» очікує на коментар від компанії «Воля».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду