Для «Гіркої правди» знайдуть інший час в ефірі ТРК «Україна»

20 Жовтня 2008
12795
20 Жовтня 2008
14:43

Для «Гіркої правди» знайдуть інший час в ефірі ТРК «Україна»

12795
Для «Гіркої правди» знайдуть інший час в ефірі ТРК «Україна»
Ток-шоу «Гірка правда» може повернутись в ефір телеканалу «Україна». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний продюсер каналу Алла Липовецька.
 
Нагадаємо,  телеканал «Україна» зняв ток-шоу  з ефіру на позаминулому тижні. У прес-службі ТРК «України» зазначили, що причинами зняття проекту з ефіру стали саме невисокі показники, і наголосили на тому, що на сьогодні «Гірка правда» «перебуває на доопрацюванні».
 
За словами Алли Липовецької, великих змін у програмі не відбудеться. «Зараз домонтовуються нові випуски. У зв’язку з тим, що виробництво було під ефір із великим запасом, компанія Film.ua Television дознімає ту кількість випусків, про яку ми домовились – до Нового року. Коли будуть готові всі випуски, програмна служба каналу знайде місце у сітці для програми. Напевно, це буде передпрайм», - розповіла вона.
 
На думку пані Липовецької, основною причиною невисоких показників «Гіркої правди» є те, що шоу є форматом для передпрайму. «Можливо, були якісь інші сподівання, але зараз прайм дуже конкурентний. Тому в цьому слоті ми запропонуємо щось більш «праймове», - каже Алла Липовецька. Яка саме програма виходитиме о 19.30 у п’ятницю замість «Гіркої правди», поки що невідомо; у найближчу п’ятницю це буде російська програма «Щиросердне зізнання».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12795
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Нехватка профи - Ринату горе
5668 дн. тому
Уму непостижимо, гепродюссер открыто признается, что ничего не понимает в телепроизводстве!!! Цитата: "На думку пані Липовецької, основною причиною невисоких показників «Гіркої правди» є те, що шоу є форматом для передпрайму". А что, это было непонятно сразу? Липовецкая с ее пиарским опытом в Интерньюзе, на Новом канале - это ужас, а не телепродюссер. Баба Фрося с дядей Борей у каждого подъезда подскажут любому, В КАКОЕ время они хотели бы смотреть такие педерачи! А Липовецкая экспериментирует по живому эфиру - туди втыкну, сюды втыкну, авось рейтинг будет... Эх, горе Ахметову! Горе Ринатику! Ого деньги, который должны работать на эффект, уходят в бездонные карманы липовецких, надувающих щеки аки телепродюссеры, а на самом деле...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду