detector.media
20.10.2008 14:43
Для «Гіркої правди» знайдуть інший час в ефірі ТРК «Україна»
Ток-шоу «Гірка правда» може повернутись в ефір телеканалу «Україна». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний продюсер каналу Алла Липовецька.
 
Нагадаємо,  телеканал «Україна» зняв ток-шоу  з ефіру на позаминулому тижні. У прес-службі ТРК «України» зазначили, що причинами зняття проекту з ефіру стали саме невисокі показники, і наголосили на тому, що на сьогодні «Гірка правда» «перебуває на доопрацюванні».
 
За словами Алли Липовецької, великих змін у програмі не відбудеться. «Зараз домонтовуються нові випуски. У зв’язку з тим, що виробництво було під ефір із великим запасом, компанія Film.ua Television дознімає ту кількість випусків, про яку ми домовились – до Нового року. Коли будуть готові всі випуски, програмна служба каналу знайде місце у сітці для програми. Напевно, це буде передпрайм», - розповіла вона.
 
На думку пані Липовецької, основною причиною невисоких показників «Гіркої правди» є те, що шоу є форматом для передпрайму. «Можливо, були якісь інші сподівання, але зараз прайм дуже конкурентний. Тому в цьому слоті ми запропонуємо щось більш «праймове», - каже Алла Липовецька. Яка саме програма виходитиме о 19.30 у п’ятницю замість «Гіркої правди», поки що невідомо; у найближчу п’ятницю це буде російська програма «Щиросердне зізнання».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY