Видавництво «Економіка» випускатиме автомобільний журнал «Автосалон»

16 Жовтня 2008
29067
16 Жовтня 2008
12:31

Видавництво «Економіка» випускатиме автомобільний журнал «Автосалон»

29067
Видавництво «Економіка» випускатиме автомобільний журнал «Автосалон»
У грудні 2008 року видавництво «Економіка» випустить перший номер нового автомобільного видання «Автосалон». Це буде щомісячний журнал формату А4 обсягом 84 сторінки, з початковим накладом 40-50 тис. екземплярів. Про це «Детектор медіа» повідомив PR-директор видавництва Віталій Максимов.
 
Наразі у видавництва вже існує проект автомобільного напряму – додаток до газети «Дело» «Автодело», що розповсюджується разом із газетою. На його базі й буде створено повноцінне видання, яке можна буде розповсюджувати самостійно у роздрібних мережах країни. Свого часу так вчинив холдинг «Медіа інвест груп» із проектом Driver, який колись був додатком до щоденної газети «Экономические известия». 
 
За словами Віталія Максимова, автомобільна тематика приваблює велику кількість рекламодавців, що й спонукало «Економіку» запустити «Автосалон». Частка автомобільних видань за доходами від реклами в усьому сегменті преси становить 10%. Це близько $23 млн минулого року та орієнтовно $30,9 млн цього року.
 
Основними гравцями ринку є 12 видань – «Автобазар», «Автоцентр», «АвтоФотопродажа», «За рулем», «АвтоМир», MotorNews, AutoBild, «Авто ревю», AutoCar, Driver, Automagazine, «Автомобили и цены».
 
За словами пана Максимова, від цих видань «Автосалон» відрізнятиметься тим, що буде «відверто споживацьким», тобто писатиме про авто з точки зору простого автовласника простою зрозумілою мовою із мінімальним використанням специфічних термінів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29067
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
roy
5673 дн. тому
цікаво, а таке "споживацьке" видання буде незалежним від автомобільних компаній? Чи читач знову буде читати замовлені, а часто і прямо оплачені "тест-драйви" та й інші матеріали як це є в тому ж "Автоделе"? і куди видавці дінуть 40-50 тис. накладу? Таку кількість не реально розумно розповсюдити. чи будуть друкувати 10 тис. а говорити про 50 (з цим, багато українських видавців успішно поки що справляються)...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду