Партія регіонів оголосила бойкот окремо взятій журналістці

15 Жовтня 2008
10043
15 Жовтня 2008
14:45

Партія регіонів оголосила бойкот окремо взятій журналістці

10043
Партія регіонів оголосила бойкот окремо взятій журналістці
Партія регіонів оголосила бойкот журналістці газети «Дело» Ользі Василевській. Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті партії.
 
«Окремі журналісти газети «Дело» свідомо спотворюють інформацію, яку вони беруть у депутатів від Партії регіонів. Так сталося з Олександром Лавриновичем. Так сталося сьогодні з Ганною Герман, слова якої свідомо перекручені і підтасовані журналісткою Ольгою Василевською. Депутати від Партії регіонів більше не надаватимуть коментарів цій журналістці і висловлюють рішучий протест проти провокаційних методів у її роботі», - йдеться у заяві.
 
Ольга Василевська є автором матеріалу «Регионы поделили Украину», в якому наведено пряму мову народного депутата Ганни Герман щодо розподілу обов'язків між «регіоналами», які відповідатимуть за проведення виборчої кампанії.
 
Сама Ольга Василевська здивована такою реакцією Партії регіонів.
 
«Наскільки я знаю, претензії Партії регіонів стосуються слів пана Лавриновича про те, що у цій партії багато недостойних людей. Але до цієї частини інтерв'ю я не маю жодного стосунку, бо навіть не була присутня на ньому. Цю частину брав мій співавтор Дмитро Орлов. Що ж до коментарів Ганни Герман, то я взагалі не знаю, в чому там полягає перекручування. Наша розмова відбулась учора по телефону, я подзвонила до неї з єдиним запитанням: чи куруватиме вона якусь область на виборах, які мають відбутись 7 грудня? Ми з нею мали довгу приємну розмову, після чого вона за власною ініціативою повідомила про призначення Юрія Бойка головою обласного штабу Партії регіонів. У чому перекручування, я навіть не уявляю», - сказала «Детектор медіа» Ольга. За її словами, Ганна Герман не зверталась до неї та не висловлювала жодних претензій.
 
Журналістка не планує будь-якої відповіді на заяву партії, оскільки не вважає себе винною перед «регіоналами».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10043
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
petro
5682 дн. тому
provokazia- v nazvi. nehaj Vasilevska ne kleit durnja
Сука орлов
5682 дн. тому
Орлов снова придумал какой то коммент
Фаина
5682 дн. тому
а почему ПР не объявила бойкот всей газете ДЕЛО?:)) а ну да, тогда бы партия лишилась хорошей промо-площадки..))) Насколько я знаю Василевскую, она хороший журналист и человек. перекрутить "намеренно" не смогла бы.
:)
5683 дн. тому
Анька трепонула лишнего, а теперь все на журналистку списывают?... Естессссна...
Мария
5683 дн. тому
Партия Регионов не упускает ни единой возможности попиариться за чужой счет, и им явно больше нечем заняться - лучше бы к выборам готовились. Можно сделать комплимент самой Ольге Василевской, если уж на нее так взъелись регионалы, значит, журналистка она серьезная, жаль, что попала под раздачу. Придумать более достойный повод, чтобы название партии почаще фигурировало в прессе, она не способна, да и зачем, если можно придраться к любому журналисту и обвинить в перекручивании. Смешно, ей-богу.
а придеЦа
5683 дн. тому
куда ж они денутся, ведь кроме коментов может быть еще и запрос о предоставлении информации. БОЙКОтчики, блин, нашлись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду