detector.media
15.10.2008 14:45
Партія регіонів оголосила бойкот окремо взятій журналістці
Партія регіонів оголосила бойкот журналістці газети «Дело» Ользі Василевській. Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті партії.
 
«Окремі журналісти газети «Дело» свідомо спотворюють інформацію, яку вони беруть у депутатів від Партії регіонів. Так сталося з Олександром Лавриновичем. Так сталося сьогодні з Ганною Герман, слова якої свідомо перекручені і підтасовані журналісткою Ольгою Василевською. Депутати від Партії регіонів більше не надаватимуть коментарів цій журналістці і висловлюють рішучий протест проти провокаційних методів у її роботі», - йдеться у заяві.
 
Ольга Василевська є автором матеріалу «Регионы поделили Украину», в якому наведено пряму мову народного депутата Ганни Герман щодо розподілу обов'язків між «регіоналами», які відповідатимуть за проведення виборчої кампанії.
 
Сама Ольга Василевська здивована такою реакцією Партії регіонів.
 
«Наскільки я знаю, претензії Партії регіонів стосуються слів пана Лавриновича про те, що у цій партії багато недостойних людей. Але до цієї частини інтерв'ю я не маю жодного стосунку, бо навіть не була присутня на ньому. Цю частину брав мій співавтор Дмитро Орлов. Що ж до коментарів Ганни Герман, то я взагалі не знаю, в чому там полягає перекручування. Наша розмова відбулась учора по телефону, я подзвонила до неї з єдиним запитанням: чи куруватиме вона якусь область на виборах, які мають відбутись 7 грудня? Ми з нею мали довгу приємну розмову, після чого вона за власною ініціативою повідомила про призначення Юрія Бойка головою обласного штабу Партії регіонів. У чому перекручування, я навіть не уявляю», - сказала «Детектор медіа» Ольга. За її словами, Ганна Герман не зверталась до неї та не висловлювала жодних претензій.
 
Журналістка не планує будь-якої відповіді на заяву партії, оскільки не вважає себе винною перед «регіоналами».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY