Ющенко заснував щорічну книжкову премію

14 Жовтня 2008
17478
14 Жовтня 2008
15:40

Ющенко заснував щорічну книжкову премію

17478
Ющенко заснував щорічну книжкову премію

Президент Віктор Ющенко заснував щорічну премію президента «Українська книжка року». Про це йдеться в указі глави держави від 14 жовтня.

Згідно з указом, президент установив щорічно присуджувати три премії за видатні досягнення у галузі художньої літератури, за вагомий внесок у розвиток українознавства, за сприяння у вихованні підростаючого покоління.

Відтак, згідно з указом, Кабінет Міністрів має розробити та подати у місячний строк проект положення про щорічну премію Президента «Українська книжка року» та передбачити при доопрацюванні проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», у проектах законів про Державний бюджет України на 2010 та наступні роки видатки на виплату щорічних премій «Українська книжка року».

Премія заснована, «з метою гідного відзначення авторів і видавництв, які зробили значний внесок у популяризацію української книжки та розвиток вітчизняної видавничої справи».

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17478
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крадіжка крадіжки
5667 дн. тому
ну здоров, бібісі. а як же Книжка Року Родика. яка не яка, а найперша вона його ;)
mumla
5672 дн. тому
и какой % отката, ыыыыыыыыы??
Крадіжка
5673 дн. тому
Президент отак взяв і вкрав ідею Української служби Бі-Бі-Сі "Книжка року"! Авторка ідеї Світлана Пиркало цілий день корчиться в конвульсіях на мармуровій підлозі лондонського Буш Гауза...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду