Михайло Кобля: Половина прес-служби НТКУ працює далі, за тиждень буде призначений керівник

14 Жовтня 2008
15924
14 Жовтня 2008
11:54

Михайло Кобля: Половина прес-служби НТКУ працює далі, за тиждень буде призначений керівник

15924
Михайло Кобля: Половина прес-служби НТКУ працює далі, за тиждень буде призначений керівник
Віце-президент Національної телекомпанії України Михайло Кобля заперечує інформацію щодо звільнення усіх співробітників прес-служби компанії, поширену вчора. За його словами, з каналу пішли лише троє з шести співробітників.
 
«Те, що звільнилось 2-3 працівників, ні про що не говорить. Якби вони були більш талановитими, можливо, ми б не допустили їхнього звільнення. Керівник цього управління звільнилася, бо їй здалося, що вона не може впоратись зі своїми обов’язками»,  - сказав пан Кобля. За його словами, за тиждень має бути призначений новий керівник управління зв’язків із громадськістю, на якого буде покладено завдання наново сформувати колектив.
 
«Це управління – ланка в організмі НТКУ. Під час нашої спільної роботи це управління так і не запрацювало, тому органічно і природно буде створити його наново. У прес-службі, яка була, нс не влаштовувало нічого. Зараз прийде новий керівник, якого ми вповноважимо будувати управління піару, промоції та прес-служби», - повідомив віце-президент НТКУ. За його словами, новий керівник має представити концепцію розвитку цього управління. «За тиждень ця концепція буде готова, ми її приймемо, затвердимо, офіційно повідомимо про це на сайті – і все буде добре», - резюмував Михайло Кобля.
 
 «Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15924
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5670 дн. тому
Інспектору Вибачте але це не бруд а гірка правда.На каналі працюють талановиті люди ,просто з такими як громадянин коБЛЯ який мабуть звик спілкуватись (працювати такі люди не вміють) тільки з худобою якій крутилв хвости мабудь, співпрацювати не можна.Вони приходять на керівні посади і колектив починає не доотримувати зарплатню,тому що керівництву не вистачає на нові машини і інші забави.Люди які працюють отримають по 1200-1500гр.в місяць,а наші ЦАРЬКИ можуть витрачати 1200-1500$ майже кожного дня як карманні витрати.А якщо їм замало стає то можна з прстих працівників вирахувати .Поки на посаді потрібно встигнути більше собі набити кишені якими тільки можливо способами.................БЕЗ О Т К А Т А вони не працюють
Александр
5671 дн. тому
НТКУ не нужны не только свои работники. Им не НУЖНЫ, прежде всего, зрители!!! Пример - сегодняшняя "трансляция" ФИНАЛА Чемпионата МИРА по футзалу. Её просто прервали на самых решающих (дополнительных) минутах матча. Такое циничное пренебрежение зрителями, происходит уже не в первый раз и говорит о многом. Руководству УТ-1 (с переименованием на "Перший" абсолютно НИ-ЧЕ-ГО не изменилось) глубоко наплевать на тех, за чей счёт они получают зарплату... Бюджетное корыто для руководства НТКУ, конечно, важнее ЗРИТЕЛЕЙ.
першому
5676 дн. тому
Пойдут работать на канал лишь студенты и те, кого приведет Кобля! Своим он будет пи... с кармана других... Хорошо устроились, неправда ли???
кобле
5676 дн. тому
Так. ми всі для вас - просто "ланки в організмі". Це ви правду сказали!
последняя жертва
5676 дн. тому
да кто после этого васего пойдет к вам работать? кто будет с вами сотрудничать, зная как вы кидаете людей? кто будет на вас батрачить за три копейки? кто будет терпеть ваше самодурство? смешные вы, ей-богу. отмаливайте лучше грехи в капличках. придет время и их снесут бульдозеры новой власти!
інспектор
5676 дн. тому
лити бруд можуть всі, а ви панове критиканти приходьте працювати на перший, посади чекають на Вас, а заодно покажете, що ви не бездарі. Що слабо?
5676 дн. тому
Нормальные люди уходят с канала, а {CENSORED} и т.д. наберают!!! Позор вам, господин Илащук и Кобля!!!!!!!!
5676 дн. тому
Да, тексты на сайте еще те! Где и как берут таких ... журналистов? Позор Первому национальнмоу!!! Бездари!!!!!!!!
5676 дн. тому
Шкода страусів і людей! Їх обкрадають і обманюють, та й ще обливають багнюкою! Цікаво, хто підказав панові Коблі, що аби принизити журналіста, редактора або режисера слід його назвати "неталановитим"? Цей великий фінансовий менеджер з агропромисловим минулим так захопився "ворочанням" державними мільйонами, що досі не знає, що в управлінні по звязках з громадськістю є два підрозділи - прес-служба і відділ піар. Прес-служба звільнилася. В піарі люди є. Які це фахівці - читайте останні повідомлення сайту Першого каналу: недолугі спроби скласти слова у речення і граматичні помилки. Успіху Вам, пане Кобля, з такими "талановитими фахівцями"!
Strauss
5676 дн. тому
Я, {CENSORED}, Кобля!
А ты, {CENSORED}, кто, {CENSORED}?
не железо
5676 дн. тому
Кобля? Кто вы на самом деле ? Страусиный деловар. Вам ли рассуждать о таланте, творчестве? Вы приведете еще одного РусикаТкаченко, который будет лизать вас в промежность и делать с вами "менеджерские" дела. По нашему: варить бабки в о-ч-е-н-ь больших количествах, конечно же для себя. И вы смеете говорить о том, что вы руководитель новой формации? Лучше занимайтесь тем, с чего начали, вывозите с НТКУ все, что плохо лежит: железо в огромных залежах или сторойте свои каплички, чтобы тут же замаливать грехи. Действительно пора помолиться: за что НТКУ такие руководители? В чем она прогневала бога? Наверное в том, что стоит на костях невинно убиенных.
бывший новостийщик
5676 дн. тому
Вот интересно, а уволившуюся поливну Новостей Кобля тоже не удерживал, потому что они не талантливы? Или может люди ушли, потому что их труд не оплачивался, а на мнение Кобли им насрать? Телекритика, посмотрите что делается в Новостях!!! Вас туда за руку привести, чтобы вы об этом написали? И обо всех грязных делах слвдкой парочи Илащука и Кобли, которые уже успели подерибанить девять кабминовских милионов??
хі-хі
5676 дн. тому
більш талановиті - це як?? більше піарити коблю і хвалити його святі діла?
Kolys tebe znav
5676 дн. тому
Negarno, svoyache! Kazhut', ty ljudam groshi ne platysh, a sobi v karman kladesh? Zi strausamy ty pracjuvaty vmiv, a ot z ljudmy tak i ne navchyvsya. Chy ciomu tebe batky vchyly? Pryvit z USA!
знаємо
5676 дн. тому
там кожного разу запрошують новго керівника, який все починає з концепції розвитку управлінн. а кобля ту концепцію дивиться, потім шукає граматичні помилки, а потім звурху пише "грошей нема".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду