detector.media
14.10.2008 11:54
Михайло Кобля: Половина прес-служби НТКУ працює далі, за тиждень буде призначений керівник
Віце-президент Національної телекомпанії України Михайло Кобля заперечує інформацію щодо звільнення усіх співробітників прес-служби компанії, поширену вчора. За його словами, з каналу пішли лише троє з шести співробітників.
 
«Те, що звільнилось 2-3 працівників, ні про що не говорить. Якби вони були більш талановитими, можливо, ми б не допустили їхнього звільнення. Керівник цього управління звільнилася, бо їй здалося, що вона не може впоратись зі своїми обов’язками»,  - сказав пан Кобля. За його словами, за тиждень має бути призначений новий керівник управління зв’язків із громадськістю, на якого буде покладено завдання наново сформувати колектив.
 
«Це управління – ланка в організмі НТКУ. Під час нашої спільної роботи це управління так і не запрацювало, тому органічно і природно буде створити його наново. У прес-службі, яка була, нс не влаштовувало нічого. Зараз прийде новий керівник, якого ми вповноважимо будувати управління піару, промоції та прес-служби», - повідомив віце-президент НТКУ. За його словами, новий керівник має представити концепцію розвитку цього управління. «За тиждень ця концепція буде готова, ми її приймемо, затвердимо, офіційно повідомимо про це на сайті – і все буде добре», - резюмував Михайло Кобля.
 
 «Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY