Перший канал переніс «Бізнес-чемпіонат» із вівторка на суботу

10 Жовтня 2008
14394
10 Жовтня 2008
11:37

Перший канал переніс «Бізнес-чемпіонат» із вівторка на суботу

14394
Перший канал переніс «Бізнес-чемпіонат» із вівторка на суботу
Національна телекомпанія України змінила день і час виходу телепроекту «Бізнес-чемпіонат». Раніше програма виходила о 21.45 щовівторка, а з 18 жовтня – о 16.45 щосуботи.
 
Виконувач обов’язків президента НТКУ Василь Ілащук пояснив таке рішення тим, що після вивчення рейтингів програми керівництво вирішило: час, коли виходив «Бізнес-чемпіонат», не є часом для молодої аудиторії. «Молоді люди в цей час на дискотеках або ще десь, але тільки на біля телевізорів. Тому думаю, що інтерес глядацької аудиторії до цієї програми буде вищим у суботу о 16.45».
 
Автор програми Катерина Кацан повідомила «ТК», що її просто поставили перед фактом. «Мене ніхто не запитав, чи варто це робити. Нібито субота й непоганий день для цієї програми, але глядач тільки почав звикати, що вона виходить щовівторка увечері. Мене дивує, як можна судити про рейтинги по першому випуску програми. Крім того, канал майже не промотує наш проект. Хіба двічі на день - це нормальне промо для програми власного виробництва? СТБ проекти власного виробництва рекламує щогодини», – зазначила Катерина Кацан.
 
Василь Ілащук запевнив «ТК», що він «уже дав команду, щоб «Бізнес-чемпіонат» рекламували частіше».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14394
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
валерка
5694 дн. тому
Шкода Кацан. Вона довго пробивала цю програму, а вийшло бездарно. Так що 16 година в суботу - червона ціна цьому "чемпіонату".
знаю
5696 дн. тому
На НТКУ сейчас такое творится!!! Ужас один! Программы переносятся, закрываються, людей просят уволится!!!!!!!!!!!!!!
подруга
5697 дн. тому
вашей программе никакое промо не поможет, это и ежу понятно, а вам, госпожа Кацан, промо и не нужно, вас и так слишком хорошо знают!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду