НТКУ оновлює «Сільський час» і планує запустити «Спокусу владою» та «Бізнес-чемпіонат»

21 Серпня 2008
33644
21 Серпня 2008
14:22

НТКУ оновлює «Сільський час» і планує запустити «Спокусу владою» та «Бізнес-чемпіонат»

33644
НТКУ оновлює «Сільський час» і планує запустити «Спокусу владою» та «Бізнес-чемпіонат»
В ефірі Першого національного в новому телевізійному сезоні мають з’явитись довгоочікувані проекти: ігрове шоу «Бізнес-чемпіонат» та ток-шоу «Спокуса владою». Про це «ТК» повідомила директор ТО громадсько-політичних програм НТКУ Марина Бондаренко
 
«Принаймні, ці програми заявлені в новій сітці мовлення на вересень 2008 року, яка підписана в.о. президента телеканалу. Зараз триває активний монтаж цих програм. Ведучим  «Бізнес-чемпіонату» буде Тимур Мірошниченко, а «Спокуси владою» - Тамара Метерчук», – сказала пані Марина. 
 
За словами директора ТО громадсько-політичних програм НТКУ, повертається в ефір програма про українське село, яка тепер так і називатиметься «Українське село». Фактично це буде оновлений і осучаснений «Сільський час». Вестиме програму Катерина Вороненко, яка поки що разом із командою працює над новою концепцією проекту.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33644
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
das Kind
5748 дн. тому
A kudy podily vechirnu kazku??? Dity plachut....
нткушник
5749 дн. тому
Бізнес-чемпіонат роблять вже декілька років. Ні пілот ніхто не бачив ні грошей які туди вклали. Він так і називається "Бізнес-чемпіонат" бо на ньому можна добре заробити.
знавець
5749 дн. тому
Дуже так гарно виходить. Осадчу нах.... а замість неї Сільський час. Вася це тобі твій Ромчик чи його святість ..бля підказав зробити? А?
kla
5749 дн. тому
Дивно, а чому хто б не робив на цьому каналі нічого путнього не виходить
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду