7 жовтня 2008 року починається реєстрація участників конкурсу «PRESSзвание-2008»

9 Жовтня 2008
19757
9 Жовтня 2008
15:36

7 жовтня 2008 року починається реєстрація участників конкурсу «PRESSзвание-2008»

19757
7 жовтня 2008 року починається реєстрація участників конкурсу «PRESSзвание-2008»
7 жовтня 2008 року починаеться реєстрація участників Конкурсу ділових журналістів «Премія ділових кіл «PRESSзвание-2008», яка триватиме до 28 листопада.
 
Премія ділових кіл «PRESSзвание» - міжнародний конкурс ділових журналістів, у якому члени журі (лідери бізнесу, а також редактори провідних ділових видань) оцінюють номінантів (журналістів) шляхом інтерактивного голосування на сайті. Особливістю конкурсу є його відкритість, у будь-який момент у режимі он-лайн можна дізнатися бали кожного номінанта.
 
В Україні конкурс відбувається вже вчетверте у період із вересня до березня. В 2007 році кількість номінантів сягнула понад 150, журі складалося зі 183 експертів.
 
Цьогоріч девізом конкурсу є «PRESSзвание-2008. Медіакратія». Введені нові номінації - «Бізнес і суспільство» та «Відкриття року». Також з’явилося обмеження: під час реєстрації членів журі один представник бізнес-структури може зареєструватися лише в одній профільній номінації.
 
Організаторами конкурсу є Mainstream Communication&Consulting, Московська асоціація підприємців, Російська спілка промисловців і підприємців, Спілка журналістів Росії та Спілка журналістів України.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19757
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду