detector.media
09.10.2008 15:36
7 жовтня 2008 року починається реєстрація участників конкурсу «PRESSзвание-2008»
7 жовтня 2008 року починаеться реєстрація участників Конкурсу ділових журналістів «Премія ділових кіл «PRESSзвание-2008», яка триватиме до 28 листопада.
 
Премія ділових кіл «PRESSзвание» - міжнародний конкурс ділових журналістів, у якому члени журі (лідери бізнесу, а також редактори провідних ділових видань) оцінюють номінантів (журналістів) шляхом інтерактивного голосування на сайті. Особливістю конкурсу є його відкритість, у будь-який момент у режимі он-лайн можна дізнатися бали кожного номінанта.
 
В Україні конкурс відбувається вже вчетверте у період із вересня до березня. В 2007 році кількість номінантів сягнула понад 150, журі складалося зі 183 експертів.
 
Цьогоріч девізом конкурсу є «PRESSзвание-2008. Медіакратія». Введені нові номінації - «Бізнес і суспільство» та «Відкриття року». Також з’явилося обмеження: під час реєстрації членів журі один представник бізнес-структури може зареєструватися лише в одній профільній номінації.
 
Організаторами конкурсу є Mainstream Communication&Consulting, Московська асоціація підприємців, Російська спілка промисловців і підприємців, Спілка журналістів Росії та Спілка журналістів України.
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY