Нацрада засудила «Інтер» за матюки у російському фільмі «Кремень»

8 Жовтня 2008
27445
8 Жовтня 2008
12:34

Нацрада засудила «Інтер» за матюки у російському фільмі «Кремень»

27445
Нацрада засудила «Інтер» за матюки у російському фільмі «Кремень»
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 жовтня розглянула питання щодо показу в ефірі телеканалу «Інтер» російського художнього телефільму «Кремень», у якому звучали непристойні вирази. Як уже повідомляла «Детектор медіа», фільм був показаний 25 травня о 21 годині. «На з*лупу меня решили натянуть? Не выйдет, х*й порвется», - зокрема, сказав один із героїв стрічки.
 
На засіданні було зацитовано рішення Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, яка не лише підтвердила, що у фільмі були матюки, але й встановила, що це відбувалось до 23.00. Національна рада визнала демонстрацію подібних фільмів неприйнятною і звернулась до керівництва телеканалу «Інтер» із вимогою ретельніше ставитись до добору кінопродукції, аби ця ситуація більше не повторювалась.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27445
Читайте також
13.10.2008 15:06
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
15 923
29.05.2008 13:41
Євген Булавка
49 746
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5689 дн. тому
Помоєму звучить дуже сексі. І актор там сексуальний такий...
Алекс
5689 дн. тому
В рот мне ноги
елка
5689 дн. тому
В дітсадку: "А зараз, дітки, повторимо ще раз ті слова, які ви ніколи не повинні говорити".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду