Реклама: «Перший автомобільний» телеканал розпочав мовлення

5 Травня 2008
1695
5 Травня 2008
09:28

Реклама: «Перший автомобільний» телеканал розпочав мовлення

1695
Реклама: «Перший автомобільний» телеканал розпочав мовлення
5 травня на супутникові Eutelsat W4 36oE та в базовому цифровому пакеті кабельної мережі «Воля-Кабель» розпочав тестове мовлення «Перший автомобільний» телеканал.
 
Ліцензію на супутникове мовлення було видано у жовтні 2007 продакшн-студії «Світ ТВ», яка вже майже 3 роки є лідером у виробництві спеціалізованих автомобільних програм для українського телебачення. Протягом 6 місяців в компанії йшла підготовка до першого виходу в ефір – закуповувалась техніка, створювалась служба новин, розроблялись концепції оригінальних авторських проектів, велись переговори з зарубіжними дистриб’юторами спеціалізованого автомобільного та спортивного контенту.
 
Розгортання повноцінного мовлення буде здійснюватись в декілька етапів. Протягом перших місяців найголовнішим завданням творчої та технічної команд телеканалу буде тестування та остаточне відпрацювання технології видачі в ефір новин та програм власного виробництва, разом з пакетом усіляких зарубіжних пізнавальних та розважальних програм з автомобільної тематики, а також – прямих трансляцій змагань з різних видів авто- та мотоспорту.
 
У планах «Першого Автомобільного», починаючи вже з вересня – забезпечити українську телевізійну аудиторію повноцінним спеціалізованим каналом про життя, що відбувається навколо автомобілів та за їх участю.
 
За словами Ірини Твердовської, генерального продюсера «Першого Автомобільного» телеканалу, створення такого каналу – це наступний крок у діяльності її команди та всього видавничого холдингу «Автоцентр», який виступає інвестором проекту. «Головне для нас – зробити саме вітчизняний телевізійний канал, який дасть відповіді на актуальні питання численних автомобілістів України, що виникають під впливом реалій нашого життя», - каже вона.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду