detector.media
05.05.2008 09:28
Реклама: «Перший автомобільний» телеканал розпочав мовлення
5 травня на супутникові Eutelsat W4 36oE та в базовому цифровому пакеті кабельної мережі «Воля-Кабель» розпочав тестове мовлення «Перший автомобільний» телеканал.
 
Ліцензію на супутникове мовлення було видано у жовтні 2007 продакшн-студії «Світ ТВ», яка вже майже 3 роки є лідером у виробництві спеціалізованих автомобільних програм для українського телебачення. Протягом 6 місяців в компанії йшла підготовка до першого виходу в ефір – закуповувалась техніка, створювалась служба новин, розроблялись концепції оригінальних авторських проектів, велись переговори з зарубіжними дистриб’юторами спеціалізованого автомобільного та спортивного контенту.
 
Розгортання повноцінного мовлення буде здійснюватись в декілька етапів. Протягом перших місяців найголовнішим завданням творчої та технічної команд телеканалу буде тестування та остаточне відпрацювання технології видачі в ефір новин та програм власного виробництва, разом з пакетом усіляких зарубіжних пізнавальних та розважальних програм з автомобільної тематики, а також – прямих трансляцій змагань з різних видів авто- та мотоспорту.
 
У планах «Першого Автомобільного», починаючи вже з вересня – забезпечити українську телевізійну аудиторію повноцінним спеціалізованим каналом про життя, що відбувається навколо автомобілів та за їх участю.
 
За словами Ірини Твердовської, генерального продюсера «Першого Автомобільного» телеканалу, створення такого каналу – це наступний крок у діяльності її команди та всього видавничого холдингу «Автоцентр», який виступає інвестором проекту. «Головне для нас – зробити саме вітчизняний телевізійний канал, який дасть відповіді на актуальні питання численних автомобілістів України, що виникають під впливом реалій нашого життя», - каже вона.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY