Промо: Леся Сакада-Островська сподівається, що керівництво зрозуміє свої помилки

3 Жовтня 2008
7197
3 Жовтня 2008
09:39

Промо: Леся Сакада-Островська сподівається, що керівництво зрозуміє свої помилки

7197
Промо: Леся Сакада-Островська сподівається, що керівництво зрозуміє свої помилки
 

Лауреатка «Телетріумфу», яка зі сцени у прямому ефірі критикувала керівництво «1+1» за ставлення до її доробку, Леся Сакада стала своєрідним символом опору «старого ТСН» так званій «барбосизації». Лесею вже цікавиться головний конкурент «1+1» - «Інтер», проте вона принципово не збирається йти з «Плюсів» за власним бажанням. Про це, а також про історію роду, історію шлюбу і просто історію, в гостях у Лесі Сакади-Островської почула Дуся.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7197
Теги:
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vadim
5682 дн. тому
Всегда приятно смотреть сюжеты Леси Сакады-Островской. Сейчас, она выделяется своей "неформатностью". Теперь о ТСН. Раньше всегда смотрел вечерний ТСН. Теперь бросил, ибо противно! Какая культура? Тут же вокруг столько мяса и крови! Только успевай жарить и выдавать в эфир! Я не удивлюсб, если в ТСН скоро будут показывать порно. Плюсы деградировали просто поразительно. И я рад, что их рейтинги падают, значит они недооценили Украинский народ.
окномой
5685 дн. тому
ЛЕСЯ, ПОКРЕПЧЕ ЗАКРЫВАЙ ОКНА! ТЫ ЗНАЕШЬ ПОЧЕМУ. ШВЕДСКИЕ СЕКЬЮРИТИ НА БОРЩАГОВКЕ С РАСТОПЫРЕННЫМИ РУКАМИ НЕ СТОЯТ
5685 дн. тому
срочно надо лечиться
Эксперт
5685 дн. тому
бабло переможе
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду