Хто батько дитини Тетяни Даниленко?

29 Травня 2008
3799
29 Травня 2008
11:55

Хто батько дитини Тетяни Даниленко?

3799
Хто батько дитини Тетяни Даниленко?
Хто ж він, батько дитини Тетяни Даниленко, ведучої 5 каналу?
 
Нарешті питання, яке мучило багатьох дописувачів форуму «Детектор медіа», має чітку і зрозумілу відповідь, яку ви побачите, зайшовши на «Дусю».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3799
Теги:
Коментарі
47
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип з конопель
5818 дн. тому
Ні, не вгадали
Пилипові
5818 дн. тому
Лесю, невже ти??
Пилип з конопель
5819 дн. тому
2 otar: Ловлю на слові. Морально плювати не збираюся - перемоги такого штибу не колекціоную. Але наостанок додам таке: я давно зауважую повзучу зміну на гірше редакційної політики у всіх без вийнятку пристойних ЗМІ, хоч масових, хоч фахових. Тобто це загальнодержавна тенденція. На тлі безвихідної ситуації в політикумі та повному ступорі процесів розвитку громадянського суспільства це очевидна катастрофа національного рівня, бо ЗМІ фактично єдині у цей момент могли би бути камертоном здорового глузду в країні. Навіть культура, на яку всі покладали надії, як на хранителя національних чеснот, остаточно втратила свої функції через відсутність доступу до аудиторії. Культури як об"єкту для українських ЗМІ вже нема (про це добре сказано у свіжій статті Минка). Після всього зазначеного ТК зараз не має права на помилку. Жодного.
otar
5820 дн. тому
2 Пилип: Вітаю ваше рішення спокійно і розбірливо сформулювати свою позицію. Тепер вона мені абсолютно зрозуміла, дякую. Лишаюся при своєму, звісно. Якщо справді новини "ТК" почнуть "жовтіти", і ми почнемо підмінювати жовтизною серйозні теми - можете віртуально плюнути мені в око, я утруся (не знаю, чого це слово всіх так обурило). Але, якщо так станеться, я буду в перших лавах борців проти жовтизни :)
Пилип з конопель
5820 дн. тому
Отаре - адресуюся особисто до вас. З часу написання останнього поста тільки зараз знов дістався до інету. Тому послання "ґґґґґ" не моє. Свого імені загалом не приховую, і готовий його відкрити у особистому спілкуванні (ми з вами не знайомі, але дехто з ваших колег мене знає), але тут, у коментарях, волію лишитися інкогніто. По суті. Повертаю звинувачення - маніпулююте ви, і ось чому: заголовок "Хто батько дитини Т.Д." у мене особисто (і в багатьох читачів ТК, ручаюся) викликав елементарну людську цікавість, зміст якої не в тому "а хто ж насправді батько?" (мені це байдуже), а в іншому - що це раптом за несподіванка на сторінках фахового видання? Не кажучи вже про тих, хто взагалі не знає, хто така Т.Д.))) Цей коротенький текст мене відверто обурив. І не тому, що я проти жовтизни ВЗАГАЛІ (як журналіст сприймаю її як необхідну складову комерційно успішного контенту, як читач - не читаю). Але світьска хроніка назагал, і цей текст зокрема - дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Цей рекламний хід ТК з мого особистого погляду (але переконаний, що маю чимало однодумців) є неприпустимим. До речі, два попередні пости, хай і у надто різкому тоні, висловлюють ту саму думку - мова і про "білизну", і про "свинство, неприпустиме у порядному товаристві". Отаре, ви цим занижуєте планку ТК. Навряд чи математична кількість отриманих хостів замінить якість (рівень та фах) кожного конкретного читача ТК, що тисне ці конпки. Тим більше, ставлення цих читачів до змін у змістовій політиці ТК. З повагою, Пилип. ========= P/S/ - До речі, а чом би вам не запитати думку читачів, зробивши опитування: "Чи ви за появу таких (маючи на увазі вищезгаданий) текстів на сторінках ТК?" І це буде єдиний спосіб з"ясувати правого у нашій суперечці.
світлана
5820 дн. тому
Не про Каськіва і не про Даниленко, а щодо ще однієї постраждалої від Дусіної приті - дружини Каськіва. Вона має повне право позиватися до вас і легко виграє суд. От скажіть – ви порядно поставилися до цієї жінки? Вона вам чим завинила? Наскільки ви у праві піднімати свій рейтинг за її рахунок? Вона пасивна постраждала сторона. А ви й досі вважаєте себе журналістами?
ТЕЛЕКРИТИКА НЕ БАЧИТЬ РІЗНИЦІ МІЖ ****ЄМ І ПАЛЬЦЕМ?
5820 дн. тому
Жовтизна жовтизні різниця. Жовтизна - розказати які мюслі Даниленко їсть на сніданок, у якому нічному клюбі вона відпочиває, який ремонт зробила у своїй хаті, на які Сейшели поїде у відпустку, скількі коштують її останні туфельки, чи навіть - хай йому грець - розмір її грудей!! А ОТ РОЗКАЗАТИ ТА ЩЕ Й ПОКАЗАТИ - З КИМ СПИТЬ ТАНЯ ДАНИЛЕНКО І ВІД КОГО НАРОДЖУЄ ДІТЕЙ - ЦЕ НЕ ЖОВТИЗНА! ЦЕ - СВИНСТВО, НЕПРИПУСТИМЕ У ПОРЯДНОМУ ТОВАРИСТВІ.
otar
5820 дн. тому
Ви (якщо це все ще ви) перестали бути адекватним співрозмовником :) па-па
ґґґґґ
5820 дн. тому
« поки що йдеться не про ставлення спільноти, а лише про ваше» Тут таки й виникає питання бабусі Удава: Два - це куча? Ні? А три? Три – куча!» Отаре, що для вас спільнота? Це два, три, п»ять журналістів? Нє? То, може десятеро для вас - куча, пардон, спільнота? «Ставлення спільноти виражається в читацькому інтересі до матеріалу» Ось і я про це! ТСН домігся глядацького інтересу до свого матеріалу. А що саме у тому матеріалі – Отаре, утріться! Правильно, еге ж? Отаре, ау??? Ви. Копирсаєтесь. У спідній бізизні. Своїх. Колег. Ви усвідомили, чи й досі ні? ВИ ВМЄНЯЄМИЙ?
otar
5821 дн. тому
Пилипе, поки що йдеться не про ставлення спільноти, а лише про ваше. Ставлення спільноти виражається в читацькому інтересі до матеріалу, на який веде лінк, що його тут супер-професійно називали "заміткою" чи "статтею". Інтерес великий, і з повагою, думаю, все ок) Що ж до вас, то ви від початку маніпулюєте, намагаючись поставити знак рівності між появою посилання на Дусю у стрічці новин та тими явищами у медіа, які критикують деякі автори "ТК". Спробуймо розібратись. Чи колись ви бачили, щоб автори "ТК" критикували ВЗАГАЛІ існування жовтих матеріалів? Чи навіть ВЗАГАЛІ сам факт їх появи в новинах? Вам серйозно так здалося? Насправді критика стосується того, що жовті новини витісняють нормальні, того, що вони - ЗАМІСТЬ нормальних, адекватних і актуальних новин. Якби випуск "ТСН" чи там "Репортера" створював повноцінну картину подій у країні, і в ньому з'явився один "жовтий" сюжет - хто б коли що сказав? "Телекритика" ж як висвітлювала, так і висвітлює у настільки повному, наскільки це в наших силах, обсязі події медіаринку. До речі, ви так і не представились. Думаю, якщо ви претендуєте на участь у цій дискусії когось більш зайнятого, ніж я (у вихідний день)))), то вам варто це зробити.
Пилип з конопель
5821 дн. тому
Отаре, ви усвідомлюєте, що після ваших тут коментів виникає питання - а на біса взагалі існує такий проект як Телекритика? Втім, це питання адресоване особисто вам, бо Телекритика існувала до вас, і дуже сподіваюся, існуватиме і після того, як ви знайдете собі інше місце роботи. Ваші коментарі, особливо радісно самоактуалізоване значення вашої особистості, діють не лише проти вас, але проти всієї команди ТК, з якою вас ототожнювати дуже не хочеться. А у вашому пості після зізнання, що більшість журналістів не зважають на критику з боку ТК, не вистачало ще додати "ну і пох** !". Вибачайте, що так багато уваги до вашої особистості - насправді від початку цього листування я (і незалежно від мене - інші читачі сайту) намагався довести, що інфа про батька дитини Даниленко - це неприпустима помилка ТК. Але ваша самовпевненість і нездатність відповідати на прямі запитання змусила полемізувати особисто з вами. Хочеться насправді, щоб до цієї розмови приєдналася пані Лігачова - надто це важлива тема, аби не почути її думку з цього приводу. Ще раз наголошую - зрозумійте, цей начебто безневинний рекламний хід може дорого коштувати не лише Телекритиці, але й журналістській спільноті. Яка втратить до ТК останню повагу.
Ннетелекритику з Телекритики
5822 дн. тому
Та не в Тані справа, справа в позиції ТК. Те що іншим зась, собі вона дозволяє. До речі, навряд чи Отарова відповідь на критику "Утріться!" є ознакою самоактуалізованої особистості.
5822 дн. тому
Телекритика тепер замість профспілок та парткому давить на свідомість папшки-гуляшки Каськіва. вернись! я все прощу! А може у нього інше завдання - він поліпшує генофонд нації? А щодо Тані - то не кватирку ж до неї фотограф заліз - може їй самій все це подобається!
otar
5822 дн. тому
Любий друже, я - не "телекритик". Не думаю, що є така професія. Ваші погрози, що ви (а ви хто?) тепер не зважатимете на критику з боку ТК, мене бентежать, але не хвилюють, позаяк більшість журналістів і без того абсолютно на неї не зважають. В принципі, спокійно сприймати критику - ознака самоактуалізованої особистості :)
хм...
5822 дн. тому
Тю. А ми дурні переживали, дискутували щоразу, коли нас тут пісочили. Смішно тепер навіть - через кого? ... Та фіг вам - тепер ваші зауваження будемо колекціонувати. Справді, що з ними ще робити-- почитати і забути, бо а судді хто?..Як то кажуть телекритики - утріться. ото й будемо взаємно утиратися. Високіє, високіє отношєнія..
нда....
5822 дн. тому
"Народ, якщо ви відчуваєте якісь плювки - утріться". Отаре, це справді ви пишете???? Ви уявляєте, що на всі ваші подальші закиди щодо роботи журналістів, режисерів, ведучих, редакторів - усі вони замість коментарів, пояснень, відповідей - казатимуть вам: "Чувак, утрися! Утріться, Телекритико!"
otar
5822 дн. тому
Авторе останнього коментаря, судячи з вибуху ваших емоцій, ви - дружина Каськіва :) Ви самі сказали: все сталося за згодою, у нижню білизну ніхто нікому не заглядав, Таня погодилась на пропозицію сайту "Дуся" (який входить до складу ТК, хоча є "автономним" проектом із власним менеджментом і концепцією) розповісти про своє особисте життя. Без згоди героїв ми такого не робимо, принаймні, поки що. Якщо вас кумарить сама ідея жовтих видань - співчуваю, бо вони існують і нікуди не дінуться. Щодо заголовка, то це - алюзії на запитання, яке дуже активно обговорювалось на форумі "ТК" :)) І не більше. Дуже дякую вам за те, що висловили свою думку про те, на що хто має моральне право. Я колекціоную подібні думки.
Свій рейтинг ближче до тіла??
5822 дн. тому
Народ, якщо ви відчуваєте якісь плювки - утріться. Насправді ваші зауваження були б доречні, якби тут було щось замасковане під новину чи повідомлення. Не дуже добре, я згоден (мені самому не подобається), але аж ніяк не злочинно, і аж ніяк не порушення стандартів.============================ Не порушення стандартів, кажете? Якісь у вас, Отаре, подвійні стандарти. Не так давно ТК обурилася, і цілком слушно сюжетом ТСН про зґвалтовану дівчинку. Мама маленької, тримаючи її на руках, жалкувала що немає в Україні смертної кари. Ваша авторка докоряла, що показана була постраждала дівчинка. Для вас не було аргументом, що мама сама хотіла сказати це на камеру і жодним чином не була проти виходу в ефір її коментаря . Вердикт ТК був жорсткий - не мали права телевізійники показувати таке людське горе, а мама не тямилася що робила. Ок. В цьому є істина. Що ж робить згодом сама ТК? Вивертає подробиці ІНТИМНОГО(!!!) життя телеведучої і ОДРУЖЕНОГО (!!!!!) нардепа. Скажете, де кримінал, це ж бо сама його фігурантка Тетяна Даниленко погодилася оприлюднити дуже особисте. Ну да, так само, як мама в сюжеті ТСН. Тільки докоряючи ТСНівцям, що вони не подумали про подальшу долю дитинки і її мами, і скористалися людським горем задля рейтингу, ЩО РОБИТЕ ВИ? Ви - попри добровільне інтервью Тані Даниленко, не думаєте про долю принаймні чотирьох людей - самої Тані, її малечі, нардепа Каськіва, і його дружини(!!!). Ви що - товариський суд "нашого ЖЕКу"? Ви - управдом з "Діамантової руки"? Хто вам дав право навіть за згоди ОДНІЄЇ людини, ОПРИЛЮДНЮВАТИ те, що стосується ЧОТИРЬОХ людей? Дивна арифметика виходить, чи не так? Чи те що не можна робити ТСН задля його рейтингу - Телекритиці для СВОГО рейтингу - запросто??? І не блюзнірствуйте, Отаре, кажучи "Якщо проводити аналогії з телебаченням, то це - підводка ведучої про те, що сьогодні на нашому каналі завершується серіал "Кадети" :)" Ваш заголовок - не підводка ведучої про завершення серіалу "Кадети" , це щось на кшталт "А хто ******** дівчину АКТОРА, що грає кадета Сухомліна, поки він знімався у серіалі?" Відчуваєте різницю? І головне. ВИ ТЕПЕР НЕ МАЄТЕ ПРАВА ГОВОРИТИ ПРО МОРАЛЬНІСТЬ ЧИ НЕМОРАЛЬНІСТЬ ТОГО ЩО РОБЛЯТЬ НОВИНАРІ, ВИ ЦЕ ХОЧА Б УСВІДОМИЛИ???? І ВАРТУВАВ ТОГО ЦЕЙ СУМНІВН
otar
5822 дн. тому
Народ, якщо ви відчуваєте якісь плювки - утріться. Насправді ваші зауваження були б доречні, якби тут було щось замасковане під новину чи повідомлення. Тоді - справді, прихована реклама і т.п. Це просто лінк на наш же сайт "Дуся", даний у такій формі з однієї причини - в нас просто нема іншого формату для цього (поки що). Якщо проводити аналогії з телебаченням, то це - підводка ведучої про те, що сьогодні на нашому каналі завершується серіал "Кадети" :) Не дуже добре, я згоден (мені самому не подобається), але аж ніяк не злочинно, і аж ніяк не порушення стандартів.
Пилип з конопель
5822 дн. тому
Цілковито підтримую автора поста нижче, що наостанок порадив ТК почати з себе. Здається, керівники ТК так довго там працюють, що просто забули, заради чого, власне, Телекритика у часи суворого кучмізму створювалася (досі пам`ятаю скромну презентацію в Інтерньюзі). Чи можна було передбачити 7 років тому, що "у комерційних цілях, з метою розкрутки проекту" на професійному сайті журналістів будуть ігноруватися фахові норми і у стрічці новин буде з`являтися прихована реклама. Отаре, ви не відчуваєте, що ваші пояснення виглядають як плювок в обличчя професіоналам, які складають переважну більшість ваших читачів, і які не ведуться на рекламу, розкрутку, промо та т.ін., бо надто добре знають, що це таке і як насправді це робиться...
ник
5822 дн. тому
Ублюдочный ресурс.
і ці люди забороняють нам длубатися в носі
5823 дн. тому
Отар пише: @Рамки, в які деякі читачі намагаються загнати "Телекритику", не пройдуть. "Телекритика" буде публікувати всі статті, які вважатиме за потрібне. Промоція проекту "Дуся" (а це саме вона, як ви можете побачити, а ніяка не "стаття" і не "замітка") в новинах наразі буде - бо вона потрібна нам саме у комерційних цілях, для розкрутки нового проекту.@========================= Дякуємо за відвертість. Підемо за вашою логікою. Рамки, в які деякі глядачі намагаються загнати ТСН, Факти, Подробиці, Репортер, та інші новинні програми - не пройдуть. Ми видаватимемо в ефір все, що вважатимемо за потрібне. "Жовтуха", "чорнуха", згвалтування, вбивства, нескінченні катастрофи і катаклізми, відхід від журналістської етики, etc наразі в українських новинах будуть- бо це потрібно нам саме у комерційних цілях. ОТАКО! Скажете , цинічно і зухвало? Анітрішки. Віднині, шановна Телекритико, не завдавай собі клопоту критикуючи нас. Тепер - начхати на твої зауваження, цнотлива ти наша. Тепер - немає в тебе на це жодного морального права. Почни з себе.
otar
5823 дн. тому
2 АнтиЖук: Брехня. Але можете фантазувати далі :)
АнтиЖук
5823 дн. тому
Сам тему создал, сам её потом и удалил, потешил свое самолюбие звонком ... и создал тему прото как удалил ту тему, потому что потешил свое самолюбие звонком Лузир и др0чер :))
otar
5823 дн. тому
2 АнтиЖук: Про тему - брехня. Те, що я писав на форумі, був модераторіал щодо знищення певної теми, і заголовок був інший. А вашим комплексам з приводу мастурбації я співчуваю.
АнтиЖук
5823 дн. тому
Помниццо, как на форуме телекритики была тема "Від кого вагітна Тетяна Даниленко?" автором которой был Отар.... гыгы... лузер и др0чер
Нахапет
5823 дн. тому
А в чем проблема?Чего тут кипишуют?Таня нормально все восприняла- дала себя и семейство сфоткать, дала коммент...с ее согласия все и сталось.За ней никто не подглядывал, не папарацничал.Что за дурное пуритантство?
otar
5823 дн. тому
Кажу відверто і зрозуміло. Сподіваюсь, раз і назавжди. Рамки, в які деякі читачі намагаються загнати "Телекритику", не пройдуть. "Телекритика" буде публікувати всі статті, які вважатиме за потрібне. Промоція проекту "Дуся" (а це саме вона, як ви можете побачити, а ніяка не "стаття" і не "замітка") в новинах наразі буде - бо вона потрібна нам саме у комерційних цілях, для розкрутки нового проекту. Так само, як банери і реклама в журналі. Якщо наші читачі не в стані відрізнити лінк на "Дусю" від статті або замітки - значить, ми ще не до кінця виконали нашу просвітницьку місію :) На цьому амінь.
Пилип з конопель
5823 дн. тому
Шановні Наталіє Львівно, Отар та інші відповідальні особи Телекритики! Ви, сподіваюся, звернули увагу на спільне у коментарях до цієї новини? Вам треба ще щось пояснювати чи так все ясно? Дайте відповідь відверту - чи ви розумієте, що одна така замітка на ваших шпальтах може коштувати всього реноме Телекритики як єдиного в країні профільного ЗМІ? Особливо, враховуючи упосліджений стан вітчизняної журналістики. Навіть не питання в самій новині - і справді, дай Бог здоров`я мамі та дитині - справа в тім, що ви тепер ТАКЕ собі дозволили. Що, без цього не вижити? Без певної кількості хостів за день не буде певного бюджету - так, Отаре? То скажіть про це гучно, вголос, щоб всі колеги знали правду: що Телекритика стає суто комерційним проектом! Тільки після цього вже буде безглуздо друкувати статті на кшталт тієї, де днями абсолютно вірно було піднято проблему пожовтіння новин на 1+1, а насправді загальної дебілізації глядача колективними зусиллями нашого ТБ. Тепер і ви прикладете до цього свою руку...
знавець
5824 дн. тому
дожилися...Телекритика вже почала під ковдри заглядати, наступним стане сортир. Ще можна оприлюднювати результати аналізів сечі відомих ведучих чи ще щось - теж,певно,читатимуть...Сором вам, хто б та Дуся не була! А Тетяні та її малечі - міцного здоров"я, щастя та втіхи від спілкування з дитинкою. І - міцних нервів, бо он як колеги-журналісти-помийники привітали...Видно, сильно заздрять природній вроді та надбаній професійності молодої мами.
ошелешений
5824 дн. тому
Наступна замєточка буде така: "Хто ****** Тетяну Даниленко?" Колегіально, і так по-доброму, по-людські... Телекритика, а як щодо поваги до привату? Телекритика, а в вас там є мами? А дружини? а сестри? а доньки? А вас не вчили поважати жінок? Нє?
здивованому
5824 дн. тому
та тому, що мені просто цікаво було дізнатися - а хто така взагалі Тетяна Даниленко?
здивованому
5824 дн. тому
ні, не дивує - таке читатимуть завжди. Але чи варто про це писати?
дядя Гриша
5824 дн. тому
Дай бог здоровья Вам Таня, Вашему ребёнку и всем близким. Ростите, развивайтесь, радуйтесь и возвращайтесь на голубые екраны радовать зрителей ! Такая судьба телевизионщиков, попадать под дурное перо известного издания.
Брюзга
5824 дн. тому
Телекритика здохла... Так воняє...
здивований
5824 дн. тому
Здивована, а вас не дивує, що цю новину чомусь читають у декілька разів інтенсивніше, ніж новину про безпрецедентне порушення Національною радою з питань телебачення і радіомовлення прав компанії "Телеодин"? :)))
здивована
5824 дн. тому
Супер-новина для Телекритики... Супер-сайт...
5824 дн. тому
Плідною вийшла співпраця
статистика - наука точна
5824 дн. тому
Авторство дитини Даниленко на цей момент зацікавило понад 900 читачів "ТК" і ще понад тисячу читачів "Дусі" :)
5824 дн. тому
А кому яка справа: хто батько дитини ДаниленкоБ хто батько дитини мазур? Розберіться зі своїми дітьми та батьками! Задовбали вже. ніби це є професійна проблема!
vers
5824 дн. тому
А что думает по этому поводу жена Каськива?
Антижук
5824 дн. тому
Отар Довженко просто старый др0чер :)) Желтуха однозначна.
otar
5824 дн. тому
lana, якщо ви мені покажете, де ви тут бачите СТАТТЮ, я буду вам дуже вдячний :)
lana
5824 дн. тому
Телекритика, яка постійно намагається повчати та сіяти стандарти посеред журналістів, видає статтю із таким заголовком! ницо.. Можна було й інакше зацікавити читачів до цієї теми !
уточнение
5824 дн. тому
Экспресс-газета всеобщая желтая пресса, А Телекритика для телевизионщиков - тоже люди.
Янек
5824 дн. тому
А кто это - Таня Даниленко?
Артем
5824 дн. тому
С ума сойти - новость дня. Телекритика претендует на славу "Экспресс-газеты"???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду