Олег Черниш залишив УЦТМ та працюватиме в групі «1+1»

1 Жовтня 2008
30817
1 Жовтня 2008
17:04

Олег Черниш залишив УЦТМ та працюватиме в групі «1+1»

30817
Олег Черниш залишив УЦТМ та працюватиме в групі «1+1»
Олег Черниш, екс-директор із розвитку та технічної підтримки компанії «Українська цифрова телемережа» (УЦТМ), від 1 жовтня працює у групі компаній «1+1» («1+1», «Кіно», «1+1 International»). Цю інформацію підтвердив «ТК» сам пан Черниш, зазначивши, що перед ним, як перед керівником департаменту розвитку мережі мовлення групи «1+1», поставлено завдання подальшого розширення мережі регіонального каналу «Кіно» шляхом більш активної співпраці із регіональними компаніями в межах чинного законодавства; узгодження передавачів мережі каналу «1+1», підписання угод із операторами DTH-платформ.
 
На запитання «ТК» щодо запуску нових нішевих каналів СМЕ пан Черниш відповів лише те, що наразі група компаній «1+1» таких планів не оприлюднює. 
 
Олег Черниш працював від запуску над розвитком мережі Нового каналу разом із Олександром Ткаченком, а пізніше – каналу «MTV-Україна». До того як погодитися на пропозицію нового генерального директора групи «1+1» Олександра Ткаченка очолити відповідний департамент холдингу СМЕ, пан Черниш був директором з розвитку і технічної підтримки компанії «УЦТМ», а також одним із власників та керівником каналу «Мандрівник» (ТОВ «Ді.Ком»), який отримав ліцензію на пізнавальне мовлення в цифровому мультиплексі МХ-4.
 
Своє рішення перейти на роботу в «1+1» пан Олег також мотивував тим, що зараз є «пауза у розбудові цифрової мережі», пов’язана, за його словами, з неузгодження повноважень по цифрі у «коридорах влади». Щодо каналу «Мандрівник», то тут він зауважив, що йому «не вдалося реалізувати одночасно і творчі, і адміністративні амбіції». На пряме запитання щодо продажу каналу «Мандрівник», пан Черниш відповів коротко: «Не коментую». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30817
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
борат
5677 дн. тому
Дупак теперь локти на коленях кусает. Ушел на нищие плюса а мог бы у Безмозглой на Интере бабло косить
5683 дн. тому
скоро Дупак и Грибенко выстроятся в очередь на выход
Маугли
5683 дн. тому
За Шерханом всегда следуют шакалы
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду