detector.media
01.10.2008 17:04
Олег Черниш залишив УЦТМ та працюватиме в групі «1+1»
Олег Черниш, екс-директор із розвитку та технічної підтримки компанії «Українська цифрова телемережа» (УЦТМ), від 1 жовтня працює у групі компаній «1+1» («1+1», «Кіно», «1+1 International»). Цю інформацію підтвердив «ТК» сам пан Черниш, зазначивши, що перед ним, як перед керівником департаменту розвитку мережі мовлення групи «1+1», поставлено завдання подальшого розширення мережі регіонального каналу «Кіно» шляхом більш активної співпраці із регіональними компаніями в межах чинного законодавства; узгодження передавачів мережі каналу «1+1», підписання угод із операторами DTH-платформ.
 
На запитання «ТК» щодо запуску нових нішевих каналів СМЕ пан Черниш відповів лише те, що наразі група компаній «1+1» таких планів не оприлюднює. 
 
Олег Черниш працював від запуску над розвитком мережі Нового каналу разом із Олександром Ткаченком, а пізніше – каналу «MTV-Україна». До того як погодитися на пропозицію нового генерального директора групи «1+1» Олександра Ткаченка очолити відповідний департамент холдингу СМЕ, пан Черниш був директором з розвитку і технічної підтримки компанії «УЦТМ», а також одним із власників та керівником каналу «Мандрівник» (ТОВ «Ді.Ком»), який отримав ліцензію на пізнавальне мовлення в цифровому мультиплексі МХ-4.
 
Своє рішення перейти на роботу в «1+1» пан Олег також мотивував тим, що зараз є «пауза у розбудові цифрової мережі», пов’язана, за його словами, з неузгодження повноважень по цифрі у «коридорах влади». Щодо каналу «Мандрівник», то тут він зауважив, що йому «не вдалося реалізувати одночасно і творчі, і адміністративні амбіції». На пряме запитання щодо продажу каналу «Мандрівник», пан Черниш відповів коротко: «Не коментую». 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY