«Дивись, хто прийшов!» на ТЕТі вестиме Костянтин Онищенко

1 Жовтня 2008
23074
1 Жовтня 2008
16:33

«Дивись, хто прийшов!» на ТЕТі вестиме Костянтин Онищенко

23074
«Дивись, хто прийшов!» на ТЕТі вестиме Костянтин Онищенко
З 1 жовтня у програми «Дивись, хто прийшов!» (власне виробництво телеканалу ТЕТ) з'явився новий ведучий. Окрім головного редактора каналу Наталії Симоніної, програму вестиме Костянтин Онищенко, який упершее вийде в ефір 6 жовтня.
 
Нагадаємо, нещодавно Костянтин Онищенко зі своєю колишньою напарницею по програмі «Сніданок з «1+1» Талою Калатай оголосили, що розробляють концепцію ранкового шоу, яку пропонуватимуть різним телеканалам.
 
«Це була найцікавіша пропозиція з усіх, що я отримав, – цитує прес-служба каналу ТЕТ Костянтина Онищенка. – Мене зацікавив формат програми. Тут я можу спілкуватись із живими цікавими людьми. До того ж, мене знає весь український бомонд, і, користуючись цим, я можу ставити гостям такі запитання, яких вони від мене зовсім не чекають. Ще одним, вагомим фактором при прийнятті рішення, стала рекомендація Тали Калатай. Вона раніше працювала на ТЕТі, і тому порадила мені погодитись на пропозицію».
 
Костянтин Онищенко закінчив Київський театральний інститут. Ще в студентські роки почав працювати асистентом режисера на УТ-1. У 1995 році став лауреатом міжнародного телефестивалю «Золоті піски», що проходив у Варні, де отримав премію глядацьких симпатій за свою режисерську роботу. З 2004 Костянтин працював режисером і сценаристом лотереї «Хто там». Крім того, як режисер працював на «Євробаченні – 2005», інавгурації Президента та візиті патріарха Варфоломія до України.
 
Також дещо зміниться формат програми: відтепер у ній може бути відразу декілька гостей. Програма виходить у будні (понеділок-п’ятниця) о 00.00 із повтором о 9.00.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23074
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм...
5701 дн. тому
прикольно весь бомонд знает, кто это, а мы нет... кстати, а кто это? и что там с ТЕТом происходит, с чего вдруг решили ведущих сменить? кто-нибудь знает?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду