detector.media
01.10.2008 16:33
«Дивись, хто прийшов!» на ТЕТі вестиме Костянтин Онищенко
«Дивись, хто прийшов!» на ТЕТі вестиме Костянтин Онищенко
З 1 жовтня у програми «Дивись, хто прийшов!» (власне виробництво телеканалу ТЕТ) з'явився новий ведучий. Окрім головного редактора каналу Наталії Симоніної, програму вестиме Костянтин Онищенко, який упершее вийде в ефір 6 жовтня.
 
Нагадаємо, нещодавно Костянтин Онищенко зі своєю колишньою напарницею по програмі «Сніданок з «1+1» Талою Калатай оголосили, що розробляють концепцію ранкового шоу, яку пропонуватимуть різним телеканалам.
 
«Це була найцікавіша пропозиція з усіх, що я отримав, – цитує прес-служба каналу ТЕТ Костянтина Онищенка. – Мене зацікавив формат програми. Тут я можу спілкуватись із живими цікавими людьми. До того ж, мене знає весь український бомонд, і, користуючись цим, я можу ставити гостям такі запитання, яких вони від мене зовсім не чекають. Ще одним, вагомим фактором при прийнятті рішення, стала рекомендація Тали Калатай. Вона раніше працювала на ТЕТі, і тому порадила мені погодитись на пропозицію».
 
Костянтин Онищенко закінчив Київський театральний інститут. Ще в студентські роки почав працювати асистентом режисера на УТ-1. У 1995 році став лауреатом міжнародного телефестивалю «Золоті піски», що проходив у Варні, де отримав премію глядацьких симпатій за свою режисерську роботу. З 2004 Костянтин працював режисером і сценаристом лотереї «Хто там». Крім того, як режисер працював на «Євробаченні – 2005», інавгурації Президента та візиті патріарха Варфоломія до України.
 
Також дещо зміниться формат програми: відтепер у ній може бути відразу декілька гостей. Програма виходить у будні (понеділок-п’ятниця) о 00.00 із повтором о 9.00.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY