Наталія Ульянкіна запустила жіночий інтернет-портал

25 Вересня 2008
15796
25 Вересня 2008
14:44

Наталія Ульянкіна запустила жіночий інтернет-портал

15796
Наталія Ульянкіна запустила жіночий інтернет-портал
Наталія Ульянкіна, у минулому головний редактор і співзасновник «Жіночого журналу» (нагадаємо, минулого року вона залишила видання), запустила інтернет-портал www.happywoman.com.ua.
 
Пані Наталія вважає, що жіноча ніша в українському інтернеті незаповнена, саме тому вона вирішила працювати над розробкою порталу. «Відомо, що жіночі сайти – одне з ресурсів, що найбільш динамічно розвивається, – каже вона. – А у бізнесі глянцевих журналів я досягла багато чого – створила найрейтинговіші жіночі журнали. Зараз мені нецікаво робити глянець».
 
На її думку, у багатьох українських сайтів є проблеми з контентом, саме тому при створенні нового видання основний акцент робився на формування сильного творчого колективу: «Один із основних принципів редакційної політики – створення виключно оригінальних текстів, фото, відео та програмного продукту. У нас працюють журналісти, які пройшли професійну школу у найуспішніших глянцевих виданнях та на телебаченні, і журналісти, що працювали в інтернет-ЗМІ». Головним редактором порталу стала Євгенія Бобрик.
 
Окрім цього, за словами Наталії Ульянкіної, у виданні працює потужна більд-служба, яка займається створенням власного фото- та відеопродукту, а також відділ розробки web-технологій.
 
Портал складається з 12 розділів, присвячених, зокрема, традиційним для подібних видань темам: психології, красі, моді, здоров’ю, дітям, кухні; а також спеціалізованим, як-от езотеричний розділ «Доля», «авторами якого є професійні астрологи, хіроманти, парапсихологи, психотерапевти».
 
«Те, що ви бачите зараз – це бета-версія, яку найближчим часом буде доповнено інтерактивними сервісами, рубриками, каталогами, базами даних», – розповіла Наталія Ульянкіна.
 
Імена інвесторів порталу наразі не розголошуються, відомо лише, що це виключно українські інвестори. На самоокупність видання планує вийти через півтора роки.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15796
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Y-akubets
5694 дн. тому
Женский сайт с собственным хорошим контектом обязательно будет иметь успех. Уверен. И нет необходимости работать с типографиями, дистрибуторами, перевозчиками и т.д. Не нужны рейтинги TNS даже.
Happy Man
5697 дн. тому
Да, профессиональный хиромант - это солидно. Успехо вам, женщины!
Иванна
5697 дн. тому
Вау! Это уже интересно, если такие люди начинают делать украинский интернет. Удачи!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду