Президент привітав «Інтер» із 12-річчям

24 Вересня 2008
19455
24 Вересня 2008
19:53

Президент привітав «Інтер» із 12-річчям

19455
Президент привітав «Інтер» із 12-річчям
Президент України Віктор Ющенко привітав телеканал «Інтер» із 12-річчям мовлення. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
 
Віктор Ющенко побажав співробітникам каналу успіхів, реалізації вагомих творчих проектів, міцного здоров’я і щастя.
 
«За ці роки наполеглива й самовіддана праця вашого колективу дала свої щедрі плоди. «Інтер» став лідером вітчизняного телевізійного простору, демонструє високий професіоналізм та новаторські підходи у поданні інформації, підготовці популярних програм», - ідеться в повідомленні. Президент висловив сподівання, що значний потенціал телеканалу сприятиме збагаченню духовних і національних цінностей українського народу, йдеться у повідомленні.
 
«Інтер» розпочав мовлення 20 жовтня 1996 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19455
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
romashka
5647 дн. тому
странные люди..... неуместный стеб по поводу интершколы. "хорошо там где нас НЕТ" и, видимо, это некоторых очень цепляет.
son
5699 дн. тому
Не теребите только душу мизерабле-выпускниками интершколы- эти эрзацы молодежной субкультуры с мыслью , что не нужно учиться."НЕ хочемо ходити до вищої школи, хай живуть розваги(ТБ)".Піноккіо піонерські.
5700 дн. тому
Боится, до 20 октября не дотянет...
Не понял
5700 дн. тому
А что уже 20-е октября?
зыритель
5700 дн. тому
интер жидко {CENSORED} хлебалово для мизераблирующих пустовыпускников интернедошколы
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду