Нацрада відклала видачу ліцензій НРКУ до приходу «на килим» Віктора Набруска

17 Вересня 2008
21845
17 Вересня 2008
18:10

Нацрада відклала видачу ліцензій НРКУ до приходу «на килим» Віктора Набруска

21845
Нацрада відклала видачу ліцензій НРКУ до приходу «на килим» Віктора Набруска
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 вересня розглянуло заяву Національної радіокомпанії України щодо видачі ліцензії на 28 частот у Харківській, Луганській, Вінницькій, Івано-Франківській, Чернігівській, Закарпатській, Чернівецькій областях та Автономній Республіці Крим. Ці частоти НРКУ виграла на конкурсі, що відбувся 6 лютого 2008  року.
 
Нацрада ухвалила відкласти видачу ліцензій до приходу в Нацраду керівника компанії – президента НРКУ Віктора Набруско. в процесі обговорення питання зокрема згадувався й матеріал пана Набруска в газеті  «Дзеркало тижня», у якому він звинувачує Нацраду в тому, що та перешкоджає розвиткові державного мовлення.
 
«Інша річ — розширення сфери ефірного мовлення в FM-діапазоні з метою охоплення сигналом Українського радіо всієї території України. Це має стати одним із магістральних шляхів розвитку державного радіо. Однак і тут з’явилися непереборні перепони, цього разу у вигляді рішень Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка постійно демонструє особливу прихильність не до державного, а до приватного сектора радіомовлення», - зокрема, йдеться у цьому тексті.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21845
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ліцензії лише за гроші
5709 дн. тому
Наївний Набруско - хабарі треба давати Курусу і к. той ліцензії будуть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду