detector.media
17.09.2008 18:10
Нацрада відклала видачу ліцензій НРКУ до приходу «на килим» Віктора Набруска
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 вересня розглянуло заяву Національної радіокомпанії України щодо видачі ліцензії на 28 частот у Харківській, Луганській, Вінницькій, Івано-Франківській, Чернігівській, Закарпатській, Чернівецькій областях та Автономній Республіці Крим. Ці частоти НРКУ виграла на конкурсі, що відбувся 6 лютого 2008  року.
 
Нацрада ухвалила відкласти видачу ліцензій до приходу в Нацраду керівника компанії – президента НРКУ Віктора Набруско. в процесі обговорення питання зокрема згадувався й матеріал пана Набруска в газеті  «Дзеркало тижня», у якому він звинувачує Нацраду в тому, що та перешкоджає розвиткові державного мовлення.
 
«Інша річ — розширення сфери ефірного мовлення в FM-діапазоні з метою охоплення сигналом Українського радіо всієї території України. Це має стати одним із магістральних шляхів розвитку державного радіо. Однак і тут з’явилися непереборні перепони, цього разу у вигляді рішень Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка постійно демонструє особливу прихильність не до державного, а до приватного сектора радіомовлення», - зокрема, йдеться у цьому тексті.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY