НАУКМА започатковує докторську програму з масових комунікацій за підтримки фонду Ахметова

16 Вересня 2008
5631
16 Вересня 2008
10:09

НАУКМА започатковує докторську програму з масових комунікацій за підтримки фонду Ахметова

5631
НАУКМА започатковує докторську програму з масових комунікацій за підтримки фонду Ахметова
16 вересня 2008 року у дослідницькій бібліотеці Староакадемічного корпусу НАУКМА (Київ, вул. Сковороди, 2, 2 поверх) о 17.00 відбудеться презентація докторської програми (PhD) з масових комунікацій - спільного проекту Національного Університету «Києво-Могилянська Академія» та Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».
 
Докторська програма (PhD) з масових комунікацій є однією з чотирьох докторських програм, що започатковуються НаУКМА з жовтня 2008 року. Метою програми є підготовка науково-педагочних кадрів вищої кваліфікації за зразком третього циклу єдиного європейського освітнього простору (European Higher Education Area), описаного в т.зв. «Зальцбургських принципах».
 
Докторська програма (PhD) з масових комунікацій створена Могилянською школою журналістики НаУКМА та кафедрою соціології НаУКМА за фінансової підтримки Благодійного фонду «Розвиток України», який надав ґрант на 2008/2009 навчальний рік у розмірі 560 тисяч гривень.
 
Також 16-го вересня відбудеться відкриття другого року навчання на проекті «Журналістика цифрового майбутнього». Навчання на проекті спрямовано на залучення журналістів до цифрових технологій в новітніх медіа. Проект реалізується Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» та НаУКМА, за підтримки Компанії «Систем Кепітал менеджмент». Документи на вступ приймаються до 19-го вересня. Відбір на проект відбудеться з 20 по 30 вересня. Навчання розпочнеться з 6-го жовтня. Подробиці на сайті http://www.dfj.com.ua/.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5631
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду