detector.media
16.09.2008 10:09
НАУКМА започатковує докторську програму з масових комунікацій за підтримки фонду Ахметова
16 вересня 2008 року у дослідницькій бібліотеці Староакадемічного корпусу НАУКМА (Київ, вул. Сковороди, 2, 2 поверх) о 17.00 відбудеться презентація докторської програми (PhD) з масових комунікацій - спільного проекту Національного Університету «Києво-Могилянська Академія» та Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».
 
Докторська програма (PhD) з масових комунікацій є однією з чотирьох докторських програм, що започатковуються НаУКМА з жовтня 2008 року. Метою програми є підготовка науково-педагочних кадрів вищої кваліфікації за зразком третього циклу єдиного європейського освітнього простору (European Higher Education Area), описаного в т.зв. «Зальцбургських принципах».
 
Докторська програма (PhD) з масових комунікацій створена Могилянською школою журналістики НаУКМА та кафедрою соціології НаУКМА за фінансової підтримки Благодійного фонду «Розвиток України», який надав ґрант на 2008/2009 навчальний рік у розмірі 560 тисяч гривень.
 
Також 16-го вересня відбудеться відкриття другого року навчання на проекті «Журналістика цифрового майбутнього». Навчання на проекті спрямовано на залучення журналістів до цифрових технологій в новітніх медіа. Проект реалізується Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» та НаУКМА, за підтримки Компанії «Систем Кепітал менеджмент». Документи на вступ приймаються до 19-го вересня. Відбір на проект відбудеться з 20 по 30 вересня. Навчання розпочнеться з 6-го жовтня. Подробиці на сайті http://www.dfj.com.ua/.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY