ТРК «Україна» отримала останній транш кредиту від SCM

15 Вересня 2008
17539
15 Вересня 2008
18:27

ТРК «Україна» отримала останній транш кредиту від SCM

17539
ТРК «Україна» отримала останній транш кредиту від SCM
ЗАТ «Телерадіокомпанія «Україна» 10 вересня 2008 року отримало останній, сьомий, транш кредиту від зареєстрованої у Кіпрі компанії SCM Limited у розмірі 20 мільйонів доларів США. Про це повідомляє Rynok.biz.
 
Відповідний кредитний договір на загальну суму 65,5 млн доларів сторони підписали 18 лютого 2008 року, а перший транш кредиту, оформленого під 10% річних, у розмірі 8,8 млн доларів (13,4% від загальної суми), телекомпанія отримала 11 березня. Мета залучення кредиту – здійснення господарської діяльності, зокрема для повернення боргів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17539
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
серго
5708 дн. тому
Та нє, рано ще переїжджати! Вони ж ще у бізнес-центр Леонардо не засеились. Треба ж там хоч пів-року посидіти=) гигиг
данецкий со знанием дела
5709 дн. тому
от и всё, кончилося ТРК "Украина", последний транш... теперь будем наблюдать обратный переезд канала из Киева в Донецк, хе....
борец
5709 дн. тому
будет на какие деньги жить Марине Миргородской :)) переезд в Киев требует больших вложений....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду