Концерн РРТ: профілактика на основних каналах не пов’язана з виступом Тимошенко

8 Вересня 2008
21789
8 Вересня 2008
16:51

Концерн РРТ: профілактика на основних каналах не пов’язана з виступом Тимошенко

21789
Концерн РРТ: профілактика на основних каналах не пов’язана з виступом Тимошенко

У зв’язку з трансляцією прес-конференції прем’єра Юлії Тимошенко на «Першому» телеканалі у понеділок було скорочено планову профілактику.

Це підтвердили на «Першому» каналі, повідомляє «Україська правда».

Як зазначили у приймальні керівника каналу, Кабінет міністрів направив листа до Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення «з проханням скоротити профілактику на каналі, через що стала можлива трансляція прес-конференції прем'єр-міністра».

У свою чергу керівник київської філії концерну РРТ Юрій Шварц сказав «Українській правді», що доручення скоротити профілактику на «Першому» телеканалі на дві години надійшло від керівництва РРТ ще у п’ятницю.

За його словами, у понеділок на всіх українських телеканалах з 5:00 до 14:00 проводилася планова профілактика у зв’язку з роботами на антено-мачтових спорудах та джерелах енергопостачання, що потребує відключення станцій.

Як повідомив Шварц, така профілактика проводиться раз на півроку і планується за 8-10 місяців, а телеканали завчасно повідомляються про її проведення.

Також цю інформацію у відповідному повідомленні прес-служби підтвердила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

На всіх телеканалах у понеділок профілактика тривала до 14:00. На «Першому» телеканалі мовлення розпочалося о 12:00 прес-конференцією прем’єра.

Водночас під час прес-конференції сама Тимошенко заявила, що у понеділок «були закриті всі трансляції по всіх каналах», щоб не пустити її в ефір.

«Навіть якщо б і була ця профілактика, вона могла б спокійно завершитися до 11 години. Але, на жаль, сьогодні така ситуація», - сказала вона.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21789
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Elena
5712 дн. тому
У нас в Харькове звук на «Першому» во время пресс -конференции почти полностью пропадал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду