detector.media
08.09.2008 16:51
Концерн РРТ: профілактика на основних каналах не пов’язана з виступом Тимошенко

У зв’язку з трансляцією прес-конференції прем’єра Юлії Тимошенко на «Першому» телеканалі у понеділок було скорочено планову профілактику.

Це підтвердили на «Першому» каналі, повідомляє «Україська правда».

Як зазначили у приймальні керівника каналу, Кабінет міністрів направив листа до Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення «з проханням скоротити профілактику на каналі, через що стала можлива трансляція прес-конференції прем'єр-міністра».

У свою чергу керівник київської філії концерну РРТ Юрій Шварц сказав «Українській правді», що доручення скоротити профілактику на «Першому» телеканалі на дві години надійшло від керівництва РРТ ще у п’ятницю.

За його словами, у понеділок на всіх українських телеканалах з 5:00 до 14:00 проводилася планова профілактика у зв’язку з роботами на антено-мачтових спорудах та джерелах енергопостачання, що потребує відключення станцій.

Як повідомив Шварц, така профілактика проводиться раз на півроку і планується за 8-10 місяців, а телеканали завчасно повідомляються про її проведення.

Також цю інформацію у відповідному повідомленні прес-служби підтвердила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

На всіх телеканалах у понеділок профілактика тривала до 14:00. На «Першому» телеканалі мовлення розпочалося о 12:00 прес-конференцією прем’єра.

Водночас під час прес-конференції сама Тимошенко заявила, що у понеділок «були закриті всі трансляції по всіх каналах», щоб не пустити її в ефір.

«Навіть якщо б і була ця профілактика, вона могла б спокійно завершитися до 11 години. Але, на жаль, сьогодні така ситуація», - сказала вона.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY