Андрій Бенкендорф планує провести реструктуризацію ТРК «Київ» і показувати інтерівський серіальний секонд-хенд

3 Вересня 2008
11390
3 Вересня 2008
13:06

Андрій Бенкендорф планує провести реструктуризацію ТРК «Київ» і показувати інтерівський серіальний секонд-хенд

11390
Андрій Бенкендорф планує провести реструктуризацію ТРК «Київ» і показувати інтерівський серіальний секонд-хенд
Генеральний продюсер муніципального телеканалу «Київ» Андрій Бенкендорф планує провести певні реформи на телеканалі. Про це він розповів в інтерв’ю газеті «Дело».
 
За словами пана Бенкендорфа, який є професійним кінорежисером, він погодився працювати на телебаченні, бо йому не хочеться братися за нецікаві йому сценарії телесеріалів.
 
Структура ТРК «Київ», на думку нового генпродюсера, «занадто масивна, просто величезна», у її складі є багато зайвих і непотрібних, які «доведеться прибрати». «Нещодавно четверо працівників творчої служби каналу взяли і разом дружно захворіли. Очевидно, мене, як то кажуть, «на вошивість» перевіряють. Але ось вийдуть – дізнаються, куди їм іти. Роботи злякалися, певно. Треба ж працювати, а тут виникає враження, що народ спить. Єдина служба, до якої нема претензій – інформаційна. Новини тут роблять добрі хлопці», - охарактеризував свої враження від нового колективу пан Бенкендорф.
 
Канал, за словами пана Бенкендорфа, планує залучити молоду аудиторію – від 35 років. У новому сезоні у каналу з’явиться чітка сітка мовлення. Поки що жодної з програм, які виходять на каналі, закривати не планують. Найбільш рейтинговим продуктом ТРК «Київ» Андрій Бенкендорф назвав програми «Час мера» та «Світ кіно», які веде Ольга Сумська.
 
В ефірі телеканалу з’являться телесеріали «Зцілення коханням» та «Вовчиця», які свого часу пройшли в ефірі каналу «Інтер», а також пакет радянських фільмів. Будуть запущені програми «Вдала кар’єра», міжнародний формат програми Даші Шаповалової «Тиждень моди» і молодіжна програма про екстремальні види спорту. Зміниться оформлення ефіру каналу, а в подальшому можливе створення власного продакшну.
 
Він також повідомив, що разом із ним на канал перейшли Денис Замрій та Іван Фролов із «Файно компані» (продакшн-компанія, власником якої є Єгор Бенкендорф, син пана Андрія; за інформацією «ТК», Іван Фролов працював у штаті одного з продакшнів групи «Інтер»). «ТК» вже повідомляла про призначення Дениса Замрія виконавчим продюсером; Іван Фролов став керівником служби виконавчого продюсера.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11390
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Астрофизик
5685 дн. тому
Вы, господа, как не садитесь, все равно из космической дупы Джоконду не слепите. Позовите в гендиректора Аделаджу, чтобы заряжал с экрана воду и рассасывал беременности. Все космические братья по разуму должны собраться на бывшем муниципальном канале -удобнее будет их потом всех вместе мочить в джакузи
Читать умеете?
5686 дн. тому
2 Здивований: во-первых Андрей идет не для того, "щоб не знімати погані серіали", а потому, что "йому не хочеться братися за нецікаві йому сценарії телесеріалів". а интересных и хороших сценариев сериала никто никому в Украине (на моей памяти) не предлагал.
Здивований
5686 дн. тому
Дивна логіка у пана Андрія -стати продюсером каналу, щоб не знімати погані серіали! По-перше, можна було б знімати ХОРОШІ серіали. По-друге, подумалося, як добре, що вчителі поки що не йдуть робити операції, аби не вчити поганих дітей; стоматологи не будують квартири, аби не копирсатися в поганих зубах... Думку можна продовжити!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду