detector.media
03.09.2008 13:06
Андрій Бенкендорф планує провести реструктуризацію ТРК «Київ» і показувати інтерівський серіальний секонд-хенд
Генеральний продюсер муніципального телеканалу «Київ» Андрій Бенкендорф планує провести певні реформи на телеканалі. Про це він розповів в інтерв’ю газеті «Дело».
 
За словами пана Бенкендорфа, який є професійним кінорежисером, він погодився працювати на телебаченні, бо йому не хочеться братися за нецікаві йому сценарії телесеріалів.
 
Структура ТРК «Київ», на думку нового генпродюсера, «занадто масивна, просто величезна», у її складі є багато зайвих і непотрібних, які «доведеться прибрати». «Нещодавно четверо працівників творчої служби каналу взяли і разом дружно захворіли. Очевидно, мене, як то кажуть, «на вошивість» перевіряють. Але ось вийдуть – дізнаються, куди їм іти. Роботи злякалися, певно. Треба ж працювати, а тут виникає враження, що народ спить. Єдина служба, до якої нема претензій – інформаційна. Новини тут роблять добрі хлопці», - охарактеризував свої враження від нового колективу пан Бенкендорф.
 
Канал, за словами пана Бенкендорфа, планує залучити молоду аудиторію – від 35 років. У новому сезоні у каналу з’явиться чітка сітка мовлення. Поки що жодної з програм, які виходять на каналі, закривати не планують. Найбільш рейтинговим продуктом ТРК «Київ» Андрій Бенкендорф назвав програми «Час мера» та «Світ кіно», які веде Ольга Сумська.
 
В ефірі телеканалу з’являться телесеріали «Зцілення коханням» та «Вовчиця», які свого часу пройшли в ефірі каналу «Інтер», а також пакет радянських фільмів. Будуть запущені програми «Вдала кар’єра», міжнародний формат програми Даші Шаповалової «Тиждень моди» і молодіжна програма про екстремальні види спорту. Зміниться оформлення ефіру каналу, а в подальшому можливе створення власного продакшну.
 
Він також повідомив, що разом із ним на канал перейшли Денис Замрій та Іван Фролов із «Файно компані» (продакшн-компанія, власником якої є Єгор Бенкендорф, син пана Андрія; за інформацією «ТК», Іван Фролов працював у штаті одного з продакшнів групи «Інтер»). «ТК» вже повідомляла про призначення Дениса Замрія виконавчим продюсером; Іван Фролов став керівником служби виконавчого продюсера.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY