Опозиційний грузинський телеканал «Кавкасія» відключили від ефіру

2 Вересня 2008
7480
2 Вересня 2008
12:40

Опозиційний грузинський телеканал «Кавкасія» відключили від ефіру

7480
Опозиційний грузинський телеканал «Кавкасія» відключили від ефіру
Опозиційну грузинську телекомпанію «Кавкасія» 1 вересня приблизно о 22-й годині за місцевим часом було відключено від ефіру. Про це повідомляє сайт Civil.ge.
 
За словами директора «Кавкасії» Ніно Джангірашвілі, телекомпанії повідомили, що причиною відключення стало пошкодження передавача. Проте сама пані Джангірашвілі в це не вірить. В момент відключення на каналі саме тривали дебати за участю грузинських політологів, які обговорювали ухвалене в Брюсселі рішення ЄС щодо Росії. На думку директора телекомпанії, саме це могло не сподобатися владі.
 
Станом на ранок 2 вересня мовлення «Кавкасії» не поновлено. «Кавкасія» є єдиним грузинським опозиційним телеканалом, в ефірі якого транслюються політичні ток-шоу.
 
Телеканал уже відключали на декілька днів від ефіру через технічні причини, це було у травні поточного року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7480
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вашингтонец
5735 дн. тому
Вай, не может быть! СААкашвили - самый добрый и безобидный и к тому же демократичный, его уже в ЕС принимают (потому как экономика Грузии передовая и соответствует всем стандартам ЕС). А еще он Цхинвали из Градов цветами засыпал(гвааздиками) и мандаринами бомбил. А эти российские агрессоры в своих грязных репортажах превратили цветы и фрукты в бомбы и ракеты. да, вон супер пупер телекритик Луканов знает, сам такой гвоздикой по голове получил... А телеканал яновно продалсярусским заканистру бензина и балон газа.
ета капец!
5735 дн. тому
Мля, кто ещё сомневается что эти полу-азиаты могут производить только один товар - ненависть к соседям, а по части ненависти к России, так это самый хорошо оплачиваемый товар для Грузии. Ведь больше ничего не могут производить, всё что в Союзе вместе создали, всё профукали! Ну не вытянет единственная винная промышленость такого обменного курса, чтобы грузины все обтыкались IPod-ами и в мерседесах разъезжали, это же очевидно! Только милитаризация страны, производство товарной ненависти в интересах покупателя и вдохновителя (США), поставка пушечного мяса в ираки и пр. людоедское товаропроизводство. Двух премьеров умертвили, оппозиция вся вырезана, этого самого Бадри-хренвыговоришьшвили, и того для Саакашвили евро-партнёры прибрали (диоксин, чи шо?), всё ему расчистили, фюреру. Люди боятся разговаривать в очередях на тему политики, капец, ЭТО ХУНТА!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду