detector.media
01.09.2008 16:27
Ольга Герасим’юк офіційно звернулась до Генпрокурора з проханням розслідувати напад комуністів на ДТРК «Крим»
Ольга Герасим’юк офіційно звернулась до Генпрокурора з проханням розслідувати напад комуністів на ДТРК «Крим»
Народний депутат України, член фракції блоку «Наша Україна – Народна Самооборона», член Комітету з питань свободи слова та інформації Ольга Герасим’юк скерувала офіційне депутатське звернення на ім’я Генерального прокурора України Медведька з проханням забезпечити проведення розслідування інциденту, який стався 21 серпня в Сімферополі на території державної телерадіокомпанії «Крим», коли комуністи захопили ефірну студію ДТРК і зірвали прямий ефір на тему взаємин України і НАТО.  Про це повідомляє сайт «НУНС».
 
Нагадаємо, що 21 серпня в ефірі ДТРК «Крим» мала відбутися дискусійна програма «Зелений коридор» на тему взаємин України і НАТО, куди були запрошені представники різних політичних партій і громадських організацій, політологи, журналісти, військові, депутати кримського парламенту тощо. Комуністи під керівництвом члена президії Верховної Ради Криму Вячеслава Захарова та за підтримки народного депутата України Марини Перестенко спочатку влаштували блокування входу на територію ДТРК «Крим», а потім увірвались до телерадіокомпанії, захопили місця в студії та вчинили галас, вимагаючи випустити студію в прямий ефір у такому вигляді. Ефір було зірвано.
 
Ольга Герасим’юк у своєму зверненні просить Генерального прокурора притягти до відповідальності учасників захоплення, а також представників правоохоронних органів, які своєю бездіяльністю сприяли зриву ефіру.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY