detector.media
01.09.2008 15:01
Розважальний телеканал Animal Planet оголосив про ребрендинг
Розважальний телеканал Animal Planet оголосив про ребрендинг
Розважальний телеканал Animal Planet оголосив про ребрендинг. Вже з жовтня 2008 року він постане перед Великобританією, Європою, Близьким Сходом, Африкою, Латинською Америкою й Тихоокеанським регіоном у новому іміджі.
 
Відзначаючи 10 років мовлення на міжнародних ринках, оновлений Animal Planet обіцяє показати цікавіші й захоплюючіші сюжети. В Україні новий імідж Animal Planet буде вперше представлено 8 жовтня.
 
Крім нових логотипа і набору ефірної графіки, оновлений Animal Planet пропонує увазі аудиторії ряд нових програм: фільми про природу, які є «фірмовою стравою» каналу, а також документальні «мильні опери» і драми. Комп'ютерна графіка пожвавить перед очима глядачів розмаїтість тваринного світу. Нова програмна сітка має на меті задіяти всі первісні інстинкти (материнства, виживання, життя в суспільстві, убивства, продовження роду) за допомогою захоплюючих історій, які допоможуть краще зрозуміти, що значить бути людиною.
 
 «Ми змінюємо вигляд, стиль і подачу Animal Planet щоб зробити стосунки із глядачами більше тісними, усталити зв'язок із рекламодавцями, а також залучити дорослішу аудиторію, – говорить Філліп Лафф (Phillip Luff), старший віце-президент і генеральний директор Animal Planet International.
 
Лестер Мордю (Lester Mordue), креативный директор Animal Planet International, курував розвиток і міжнародне просування нового іміджу в співробітництві з американським Animal Planet, що цього року вже пройшов через зміну образу. «Ребрендинг Animal Planet – це не просто свіжий погляд на канал, це дійсна революція», – сказав Мордю. – «Провівши широкі дослідження як глядацької аудиторії, так і ринку в цілому, ми зрозуміли, що маємо унікальну здатність викликати в телеглядачів сильний емоційний відгук. Новий логотип, розроблений лондонським агентством Dunning Eley Jones, відкрив для нас ще більш революційні напрямки».
 

Інші компоненти нового образу були створені в лондонських агентствах Duke (набори ефірних і неефірних інструментів), Lipsync (ефірна тизерная акція) і Milton Mordue (ідентифікатори каналу й відеозаставки).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY