«Комсомольская правда» визнала фальшивкою опубліковане фото Ющенка з Маккартні

29 Серпня 2008
13839
29 Серпня 2008
13:48

«Комсомольская правда» визнала фальшивкою опубліковане фото Ющенка з Маккартні

13839
«Комсомольская правда» визнала фальшивкою опубліковане фото Ющенка з Маккартні
Російська газета «Космосольская правда» визнала, що опубліковане 26 серпня фото, на якому зображені Віктор Ющенко та Пол Маккартні із сорочкою з написом «Дякую тобі, Боже, що я не москаль», є колажем. Про це йдеться у редакційній статті «Рубаха-битл»: как это было» за підписом заступника головного редактора газети Леоніда Захарова, який був і автором першої статті.
 
У своїй статті пан Захаров докладно розповів історію появи матеріалу в газеті. Також у матеріалі опублікований оригінал фото.
 
Замість вибачення перед читачами Леонід Захаров зазначає, що «Это как раз та шутка, в которой, к сожалению, очень много правды, если учесть, сколько сделал Виктор Ющенко для того, чтобы внушить миру: нам москали не указ. Вот отсюда, собственно, такая реакция. Поспешная, но объяснимая».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13839
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гнилі газети не читаю
5720 дн. тому
Велике щастя знати, "сколько сделал Виктор Ющенко для того, чтобы внушить миру: нам москали не указ." За це Президенту - шана і повага. Від того всілякі комсомосльські газетки й казаться!
нечё на зеркало пенять
5720 дн. тому
коли рожа "диоксином" сколлажирована
Журналист
5720 дн. тому
У этого бульварной газетки России "Комсомольская правда" нет сообразительности, чтобы придумать что-то действительно скандально-интересное, и нету смелости, чтобы извиниться. И никогда не будет ума у московских писак, чтобы понять, что русские (россияне) никому в мире не указ, а не только Украине!
Пукин
5720 дн. тому
наши "братья" россияне - кровожадная, беспринципная, агрессивная и злобная нация.
Lj
5720 дн. тому
То певно була б не "комсомолка", якби в кінці не перднула б в калюжу стосовно хреновго Юща.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду