«Дуелі» і Сергія Рахманіна на ТРК «Україна» не буде

27 Серпня 2008
13110
27 Серпня 2008
14:08

«Дуелі» і Сергія Рахманіна на ТРК «Україна» не буде

13110
«Дуелі» і Сергія Рахманіна на ТРК «Україна» не буде

У новому сезоні конфлікт-шоу «Дуель» (адаптація формату «К барьеру!» російського каналу НТВ) не виходитиме на телеканалі «Україна». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив ведучий програми, редактор відділу політики газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін.

 
 «Наскільки я розумію, проект припинив своє існування. Що ж до мене особисто, то мені пропонували різні форми співпраці з каналом, але скоріше за все мене теж на «Україні» не буде», - сказав пан Рахманін.  Нагадаємо, раніше прес-служба «України» повідомляла про те, що канал веде переговори з Сергієм Рахманіним щодо продовження співпраці та переформатування ток-шоу.
 
У відповідь на запитання про причини закриття ведучий обмежився припущенням, що «у проекту в тому вигляді, в якому він існував, майбутнього на каналі все одно не було б». Тим не менш, на думку ведучого, можливою формальною причиною закриття програми цілком могли слугувати рейтинги: не такі високі, як очікував менеджмент. У свою чергу, однією з причин недостатньо стрімкого зростання рейтингів, на думку Сергія, були відсутність чіткого усвідомлення з боку каналу кінцевої мети проекту та брак вивіреної промоційної стратегії.
 
Сергій Рахманін вів «Дуель» з 20 березня 2008 року. До нього ведучим програми був Олександр Мельничук, який перейшов на посаду виконавчого продюсера телеканалу НТН.
 
Тим часом у прес-службі «України» «Детектор медіа» повідомили, що переговори з Сергієм Рахманіним тривають: «Конфликт-шоу «Дуэль» в том виде, котором знают его телезрители, в новом сезоне на ТРК «Украина» существовать не будет. Сейчас мы ведем с Сергеем Рахманиным переговоры по поводу сотрудничества».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13110
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5727 дн. тому
ТРК Украина куда более украинский канал, чем американские плюсы или пятый.
Слава Украине
5728 дн. тому
ТРК "Украина" самый {CENSORED} Украинский канал. После него по {CENSORED} ТРК "Эра". Ни ума , ни патриотизма..Заробитчанин Шустер "нашёл" себя на "Украине".. Шустера надо отправить в Беларусь, до бацьки Лукашенки..Хай {CENSORED} там свободит свободу слова
владіс
5728 дн. тому
Усі сили кинуті на "неповторного" С.М.Шустера. Якщо ТСН перетворився на соціально-орієнтовані новини і уникає говорити про політику, то серіали Шустера мають заповнити потребу недорозвинутих телеглядачів у віртуальній участі в політичному житті країни. Шустер врятує Україну від реальної політики. Шустер подарує нам відчуття причетності до великої політики. А жити, ми будемо так само херово.
ГлядаТЧ
5728 дн. тому
Жаль. Приятно посмотреть ... было. Рахманин - достойный внимания человек, а,например, Шустер - галимый бубан, хотя детей и тому и тому кормить нужно.... Жаль ещё раз - это потеря для ТВ. Сергей, будем слушать и читать.
kolya
5728 дн. тому
Реально шкода... Найкращий політичний ведучий на українському ТВ.. Людина, яка знала що питала і про що говорила... Натомість на ТРК будуть показувати Шустера. який тільки вміє витягувати цитати із листка та парирувати на кшталт "А що ви скажете?" Як на мене - дурне рішення каналу, бо 7 годин на тиждень годувати народ Шустером - це реально забагато.. навіть непогана команда під началом Мустафи не витягне... ******** Сергієві наснаги в публіцистиці!!!
WSG
5728 дн. тому
Цьому гопняцькому каналу намагаються зробити цивілізоване обличчя, щоб в певний час "замочити" якомога більше лохів
tv
5728 дн. тому
skoda
Эксперт
5728 дн. тому
на самом деле - истина стара как О Генри - Боливар не выдержал двоих... не может быть шустер Лайт еще с кем то на одном канале.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду