detector.media
27.08.2008 14:08
«Дуелі» і Сергія Рахманіна на ТРК «Україна» не буде
«Дуелі» і Сергія Рахманіна на ТРК «Україна» не буде

У новому сезоні конфлікт-шоу «Дуель» (адаптація формату «К барьеру!» російського каналу НТВ) не виходитиме на телеканалі «Україна». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив ведучий програми, редактор відділу політики газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін.

 
 «Наскільки я розумію, проект припинив своє існування. Що ж до мене особисто, то мені пропонували різні форми співпраці з каналом, але скоріше за все мене теж на «Україні» не буде», - сказав пан Рахманін.  Нагадаємо, раніше прес-служба «України» повідомляла про те, що канал веде переговори з Сергієм Рахманіним щодо продовження співпраці та переформатування ток-шоу.
 
У відповідь на запитання про причини закриття ведучий обмежився припущенням, що «у проекту в тому вигляді, в якому він існував, майбутнього на каналі все одно не було б». Тим не менш, на думку ведучого, можливою формальною причиною закриття програми цілком могли слугувати рейтинги: не такі високі, як очікував менеджмент. У свою чергу, однією з причин недостатньо стрімкого зростання рейтингів, на думку Сергія, були відсутність чіткого усвідомлення з боку каналу кінцевої мети проекту та брак вивіреної промоційної стратегії.
 
Сергій Рахманін вів «Дуель» з 20 березня 2008 року. До нього ведучим програми був Олександр Мельничук, який перейшов на посаду виконавчого продюсера телеканалу НТН.
 
Тим часом у прес-службі «України» «Детектор медіа» повідомили, що переговори з Сергієм Рахманіним тривають: «Конфликт-шоу «Дуэль» в том виде, котором знают его телезрители, в новом сезоне на ТРК «Украина» существовать не будет. Сейчас мы ведем с Сергеем Рахманиным переговоры по поводу сотрудничества».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY