detector.media
27.08.2008 10:02
«1+1» збільшує кількість корпунктів
«1+1» збільшує кількість корпунктів
Телеканал «1+1» збільшить кількість кореспондентських пунктів у регіонах, повідомляє газета «Дело». Якщо до липня у регіонах працювало 9 постійних знімальних груп, то тепер їх буде 25.
 
«1+1» мав кореспондентські пункти у Донецьку, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Луганську, Ужгороді, Сімферополі, Херсоні, Львові і Харкові. У липні 2008 року було створено корпункти у Вінниці, Запоріжжі, Одесі й Черкасах, у серпні – у Житомирі, Миколаєві, Рівному, Сумах і Тернополі. До 1 вересня планують відкрити корпункти у Луцьку, Полтаві, Хмельницькому, Чернігові, Кіровограді та Чернівцях, а також у Севастополі. Також у Дніпропетровську, Одесі, Львові, Харкові та Донецьку працюватимуть по дві знімальні групи.
 
Як повідомляє газета, деякі позаштатні кореспонденти «1+1», які раніше співпрацювали з каналом, прийняті у штат. «Журналісти тепер матимуть час для того, щоб виїжджати за межі обласних центрів і робити репортажі про всі сфери життя в регіонах», - цитує видання керівника департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення Наталію Катеринчук.
 
«1+1» відмовляється і від передачі відео релейними лініями: відтепер матеріали з регіонів передаватимуться через Інтернет.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY