«ТСН» запускає цикл журналістських розслідувань «Дорогосказ»

9 Квітня 2009
34989
9 Квітня 2009
11:45

«ТСН» запускає цикл журналістських розслідувань «Дорогосказ»

34989
«ТСН» запускає цикл журналістських розслідувань «Дорогосказ»

З 19 квітня «ТСН» розпочинає новий цикл журналістських розслідувань «Дорогосказ». Про це повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».

 

Цикл сюжетів кореспондента «ТСН» Максима Сухенка буде присвячено стану автомобільних доріг України. Зокрема в проекті розповідатиметься про те,  за якою технологією укладають асфальт в Україні, хто і як заробляє на дорожньому зборі, чому дороги до елітних будинків побудовані якісно, а у віддалені села не може доїхати навіть машина швидкої допомоги.

 

«Цієї весни з нашими дорогами сталась справжня катастрофа: вони розвалюються, машини йдуть під землю. З 20 тисяч доріг державного значення 50% вимагають капітального ремонту», - наголошує Максим Сухенко.

 

Журналістське розслідування «Дорогосказ» виходитиме на каналі щоденно в основному випуску «ТСН» о 19.30.

 

Нагадаємо, у 2008 році «ТСН» розпочала серію спеціальних розслідувань. В  межах проекту вийшли цикли сюжетів - «Земля розбрату», «Біла халатність», «Жерсть мундиру», «Поки батьки не бачать», «Територія позитиву».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34989
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду