На в'їзді в Цхінвалі поранений у голову турецький журналіст

15 Серпня 2008
15995
15 Серпня 2008
17:25

На в'їзді в Цхінвалі поранений у голову турецький журналіст

15995
На в'їзді в Цхінвалі поранений у голову турецький журналіст

На в'їзді в Цхінвалі 15 серпня обстріляна група турецьких журналістів. Один з них одержав поранення в голову.

Кадри, на яких зафіксований обстріл журналістів, поширило агентство Reuters.

Крім того, 15 серпня, близько 10:30 на колишнього кавказького координатора ІWPR, журналіста Маргариту Ахвледіані в селищі Саголашелі в Горійському районі був скоєний напад.

Бойовики, осетинської національності, відкрили стрілянину, зупинили джип Маргарити Ахвледіані й вимагали вийти з машини.

Бойовики вкрали машину, у якій знаходилась відеокамера, мобільний телефон, документи й гроші.

Раніше повідомлялося, що на в'їзді в Горі була поранена журналістка Громадського телебачення Грузії. Інцидент стався під час прямого включення.

Як повідомлялося, представник Міноборони РФ генерал-майор В'ячеслав Борисов заявив, що російські війська з окраїн грузинського Горі передислокувалися в напрямку Цхінвалі.

 
ІМІ за інф. «Кореспондент»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15995
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lf
5734 дн. тому
ОДЕССА С УКРАИНОЙ! А УКРАИНА - С ГРУЗИЕЙ!
ОДЕССА
5734 дн. тому
Подкацапник, не идентифицируй себя с Одессой! ОДЕССА - С УКРАИНОЙ!
рэп-удар
5735 дн. тому
Да, если вступим в НАТО, бойня будет конкретная!!! Потому что и на юго-востоке и на западе Украины полно народу, жаждущего взяться за оружие. Ненависти много. Поэтому очень желательно не давать поводов горячим головам!
Одессит
5735 дн. тому
Лучше гляньте на ваших хозяев - Вашингтон и НАТО. На которые вы так ровняетесь. Штаты нарушали мир в разы больше в странах за тысячи км от себя! И народу навалили не 170 чел, как оценила свои жертвы Грузия, а десятки тысяч в одном Ираке! И если Грузия реально первая напала, то помните ли вы повод для операции "Шок и Трепет"? Де зброя масового знищення?! А руины суверенной Югославии в центре Европы помните? Сколько крика подняло НАТО, узнав что расстреляли 40 албанцев! А тут расстреляли целый город!!! Так что Западу нечево обижаться - как он себя ведет, так и с ним! Россия, Украина с тобой!
Евген (Запорiжжя)
5735 дн. тому
Галичани, ми й без Росії повідбиваємо ваші тупi макiтри! Тiльки но спробуєте вперти нас до кривавого НАТО! Потiм не кажiть, що вас не попереджали.
5 канал
5735 дн. тому
Маленьке уточнення - турецьких журналістів обстріляли 10-го серпня. Після того їх забрали осетини, допитували росіяни, потім відвезли у Північну Осетію. Лише там їх знайшла їхня телекомпанія і після переговорів їх, зрештою, відпустили. 13го вони повернулися додому, у Туреччину. А Reuters отримала це відео сьогодні. Відео там супер жутке - навіть порівняно з тим що приходило з Грузії останніми днями. як вони лишилися живі, абсолютно незрозуміло.
dmytro
5735 дн. тому
Вслед за новым термином "Принуждение к миру" появились новые понятия с соответствующей расшифровкой: Принуждение к щедрости – ограбление. Принуждение к отпуску – увольнение. Принуждение к улучшению здоровья – избиение. Принуждение к смене обстановки – арест. Принуждение к свадьбе – изнасилование. Принуждение к дружбе – газ по $500.
5735 дн. тому
А де збройні сили Грузії?Країною вештаються танки,пострілюють навколо,хто-небудь хоч вийде їм назустріч?Це жах!Не доведи,Господи!Відчуття таке,ніби ми є власністю Росії,а нам про це нагадали.Позвонила сестра з Москви,цієї теми не торкались,але відчуваю,що їй якось незручно...
Одесит
5735 дн. тому
Миротворцы-принудители...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду