Олександр Ткаченко став гендиректором групи компаній «1+1», Сергій Дем’янчук – керівником телеканалів групи

13 Серпня 2008
27251
13 Серпня 2008
18:28

Олександр Ткаченко став гендиректором групи компаній «1+1», Сергій Дем’янчук – керівником телеканалів групи

27251
Олександр Ткаченко став гендиректором групи компаній «1+1», Сергій Дем’янчук – керівником телеканалів групи

13 серпня наглядова рада телекомпанії «Студія 1+1» призначила Олександра Ткаченка генеральним директором групи компаній «1+1». Максим Варламов, який з березня 2008 року обіймав посаду гендиректора «1+1», став першим заступником генерального директора.  Цю інформацію підтвердила «Телекритиці» виконавчий віце-президент компанії Central European Media Enterprises Марина Вільямс, а також прес-служба каналу.

 
Також вона повідомила, що керівником телевізійного підрозділу групи каналів «1+1» («1+1», «Кіно») призначений Сергій Дем’янчук, який донедавна був програмним директором телеканалу «Інтер». Сергій Дем’янчук працював на «1+1» із 2000 до 2006 року.
 
Як повідомляє прес-служба «1+1», на посаді першого заступника генерального директора Максим Варламов відповідатиме «за всі правові та корпоративні питання».
 
Олександр Ткаченко поки що не став коментувати своє призначення.
 
Олександр Ткаченко є співвласником Одеської кіностудії, мережі кінотеатрів «Лінія кіно», компанії «Нова студія», а з квітня 2008 року – консультантом російського телеканалу РЕН ТВ. У 1996-1998 роках працював на «1+1» на посаді керівника служби новин «ТСН». У 1999-2005 роках був головою правління Нового каналу.
 
«Детектор медіа» запитала у виконавчого віце-президента СМЕ Марини Вільямс про причини нових призначень та перспективи роботи нового керівництва групи компаній «1+1».
 
- Марино, яка причина цих призначень?
- Річ у тому, що канал «1+1» розвивається інтенсивними темпами і з погляду його реструктуризації як корпоративної групи. Один із значних елементів – це розвиток власного виробництва. Тому ми довго шукали кандидатуру людини, яка могла б об’єднати і творчі знання, і журналістські, і знання виробництва програмного продукту. Переговори з паном Ткаченком ми вели давно, але річ у тім, що він був зайнятий власним бізнесом, а для нас було дуже важливо, аби він, обійнявши цю посаду, повністю присвятив себе «1+1». Чим він тепер і займеться. Макс (Максим Варламов, - «ТК») стає першим заступником, і, як і на «1+1», очолюватиме всі корпоративні юридичні справи групи.
 
- Чому керівництво телеканалами було довірено Сергієві Дем'янчуку?
- Сергій працював на «1+1» багато років. За цей час він зарекомендував себе дуже добре. Свого часу він пішов з «1+1», бо не бачив для себе перспектив кар'єрного зростання, і йому запропонували дуже добру роботу на «Інтері». Але ми завжди хотіли його повернути. Тому для нас дуже добре, що він навчився, отримав ще більше досвіду і повернувся до нас на канал. Оскільки нам треба зміцнити програмний відділ, відділ аналітики, планування і програмування.
 
- Як звучить посада Сергія Дем’янчука? Що належить до його компетенції?
- Якщо перекладати з англійської – це голова телевізійного напрямку. Він займатиметься формуванням телевізійної сітки і брендуванням, закупівлями і добором програмної продукції.
 
- На всіх каналах холдингу?
- Так. Поки що «1+1», але коли в нас буде можливість інтеграції інших каналів, він займеться іншими каналами також.
 
- Які завдання стоять перед Олександром Ткаченком і Сергієм Дем'янчуком?
- Збільшити частку каналу. Вони працюватимуть у команді. Не можна казати, в кого які завдання, у них спільна командна мета – покращити показники каналу, як рейтингові, так і фінансові.
 
- Які саме? У який термін?
- Зараз я не хотіла б розголошувати цю інформацію.
 
- Від початку, коли Максима Варламова призначали гендиректором, ви передбачали такі зміни, внаслідок яких він обійме більш адміністративну посаду?
- Я б не назвала її адміністративною. Оскільки він, будучи першим заступником, вирішуватиме масу завдань у складі команди, пов'язаних із розширенням та розвитком виробництва. Тому це бізнес-посада, а не адміністративна. Раніше ми завжди планували зміцнити команду людьми, що мають більш творчий досвід.
 
- Чи слід чекати ще якихось кадрових змін у групі «1+1»?
- Поки що ні.
 
- Коли і як завершаться переговори з вашими партнерами по компанії «Гравіс» («Сіті» і «Кіно») про розподіл активів?
- У нас із нашими партнерами тривають переговори, але поки остаточної домовленості ми не досягли, і я не можу говорити про їх результати.
 
- Чи залишиться Онно Зонневельд керівником каналу «Кіно»?
- Так, у наші плани входить інтеграція каналу «Кіно» у групу «1+1» та його розвиток, і Онно, безперечно, продовжуватиме працювати на цій посаді.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27251
Читайте також
29.12.2023 08:18
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 453
Коментарі
40
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Николай
4408 дн. тому
Конфликт, созданный журналистом Михаилом Ткачом в Киево-Печерской Лавре, реакция генерального директора ТРК "Студия! 1+1 Александра Ткаченко (журналист вел себя корректно т правильно) изменили мое мнение о телеканале. Поддать насмешке святое место-лавру ее настоятеля это свидетельство порочного воображения этой команды на религиозные права верующих, православные ценности Украины. Тема эта не закрыта.
журналист
5699 дн. тому
media - Как приятно, что есть такие честные люди, как вы:) Или же под именем "media" скрывается муж или жена кого-то из этих двух милейших господ?:) На само деле о них говjрить уже утомительно, хочется о чем-то умном и приятном. Пусть живут и богатеют! Хоть каждый год их жизнь лучше и лучше, но почему-то на счастливых людей они не похожи. Никак не пойму, в чем дело? Как не понимает никто, знающий их.
media
5700 дн. тому
журналісту/ хочеться вірити, що ви їх знаєте не з "пеленок")
media
5700 дн. тому
//журналісту от же ж не дають вам спати спокійно відкати,,, я завжди вважала що про це говорять люди які самі їх і отримують/ то кидайте журналістику і йдіть в менеджмент/ спробуйте отримати відкат/ покажіть себе кризовим менеджером/ може й про вас такі коментраі років через 10 писати будуть)
журналист
5700 дн. тому
Media, судя по всему, вы лично приближены к какому-то из этих двух тел, хочется верить, в меру. Вы преувеливаете относительно зависти и ненависти. Все дело в том, что пока есть Саши и Сережи, нормальный профессиональный и порядочный человек никогда не заработает денег больше чем необходимый минимум для жизни. Потому что его труд используют Саша и Сережа, ведь сами они ничего не могут. Они талантливы только в откатах, в использовании чужих талантов и еще , правда, не особенно талантливо пытаются создать себе имидж гениальных менеджеров. Но ведь есть люди, которые их знают очень хорошо, почти с пеленок... Чуть больше, чем на жизнь, удается получать только таким, как вы, впритык наблизившимся к телу и всякого рода лизоблюдам, доносчикам и т.д.
media
5701 дн. тому
журналісту -звідки стільки заздрощів та ненависті в голосі? причому до Сергійка більше ніж до Сашка? чи обидва перейшли дорогу? будьте простіше і професіональніше у своїй роботі - і до вас потягнуться ті самі гроші про які ви так заздрісно пишете)
журналист
5701 дн. тому
:)) - это Сереженька сам о себе или кто-то из его стюардов о нем, любимом? Напишите конкретнее о вкладе Сережи в рост рейтингов, так весело читать... И Саша такой весь кипучий-кипучий, просто гений, это знают все, с кем он работал. Тошно читать и писать это все, а можно было много интересного написать...
Журналист
5701 дн. тому
Уважаемый Наблюдатель слишком много Сереже дал времени - целых 2 года! Это он на плюсах первый раз задержался, потому что должность у него была незаметная, а здесь с него, возможно, за что-то и спрашивать будут. А он-то ведь ничего не может, кроме как вовремя нагнуться и ту же самую ориентацию поменять на много денег! Он хитрый, не дурак, но не работник, ведь потому и на Интере не задержался; а надо было еще раньше выгнать как профнепригодного интригана. Да и с Сашей у него не все тип-топ! Да, Саша точно "выстрадал" мечту! А что с плюсами он сделает - а что с ними еще можно сделать?! Ровно как и с другими каналами! Это просто выгребная яма, а не ТВ?!
ойбывалый
5703 дн. тому
Знайка Шурик потихоньку подгребает под себя украинский ресурс- у него осталась приличная пайка на Одесской киностудии. Он явно дрочил с 1997 года на портрет Роднянского, мешая спать Тане,-не давала покоя стратегия дюссельдорфского клана. Думаю, следующими ходами будут кусочек от Лаудера и скибочка Пинчуковича.Где-то немного до и сразу после президентских выборов. Запомните эти слова
Estee Lauder
5703 дн. тому
Все-таки возвращение Ткачика в это гребаное телепространство можно приветствовать. А то ведь рулят такие {CENSORED} как львовский {CENSORED} Богуцкий (недавно конферансил на пьянке Кучмы), черновецкий {CENSORED} Вася Илащук и прочая шушера. Хотя папик Ткачика Роник Лаудер объяснит ему, как правильно хвост держать
ойбывалый-&
5703 дн. тому
Масик, сходи на Байково, и узнаешь, что Фридман- это не толстый пуриц Альфа-банка, а фамилия папы Роднянского, самого достойного человека в этом клане. Я лично преклоняюсь перед его памятью. Как хорошо, что он ничего не застал. Есть добрые люди, которых небо пожалело и забрало к себе до 1985 года-до Блиллиантовых Жоп, спирта Рояль и студии Innova-film
&
5703 дн. тому
Хто такий Фрідман?
ойбывалый
5703 дн. тому
Сашу Ткачика знаю столько, сколько не живут...С Новой Мовы на Институтской и на Владимирской, и на Новом, и на ТСН, когда его сьел Данечка Яневский-навуходоносор Роднянскому, чем сильно гордился, и в Одессе...Особенность хуторянина, тем более номенклатурного, в том, что он работает только на себя. Особенно когда Бог не дает размножаться...Евнухи-идеальные интриганы, но никакие креативщики. Всё будет как всегда в этой опереттке. Фридман по крайней мере имел шинкарский нюх на креатив и, хоть и по дешевке из-за своей наследственной жидоватости, пытался его скупать. А евнух Сашко- недолго поматросит и бросит каждого. Его жизнь - затянувшийся кидок, как у парашютиста-прыжок. Люди такого же плана ( и даже с такой же прилипшей к лицу гримасой кидалы, только Саша в своих окулярах "играет Знайку") - Дима Хератонов сотоварищи. Не виросте нічого доброго на цьому городі. Но учредители будут довольны- им же нужно иметь своего для откатов, это же Азиопа, браток, это твоя родина
Богдан Кутєпов
5703 дн. тому
А до чого тут Катеринчук? Повірте, до цієї дамочки ні Ткаченко, ні Дем'янчук навіть не доторкнуться. Вони окремо - ТСН окремо. Ще б пак, - Балога не стане ризикувати. Підозрюю, на перемовинах двом новим топ-менеджерам одразу поставили умову: до новин не торкатись, новини а-ля Катеринчук - проект Віктора Івановича. Так що не переймайтеся за Наталку, вона протримається на "плюсах" щонайменше до виборів.
тик-так
5704 дн. тому
Так, пацаны! Не зларадствуйте! С+С=1+1!!!!!!!!!! УРА!!!!!!!!!!!! Или даже так 1+1=С(аша)+С(ерёжа)+С(арбу).....Роднянский же всегда говорил, что 1+1 никогда не равно 2, а всегда больше. Во, какой дальновидный!!!!!!!!!!
вперед к новым высотам
5704 дн. тому
...и вечно пьяную Несмиян под ожиревший зад коленом, чтоб врезалась с чпоканьем в ближайшее дерево. Мазур сделает пластику и станет Олесем Терещенко, Добровольской пришьют уши Гайдукевича, Гайдукевичу вставят челюсти Довгань, Мосейчук сделают липосакцию щек. И это еще не все! На просторах неньки много желающих посидеть в эфире 1+1, тем более последнее время это проще-простого, у канала еще много сюрпризов для вас, оставайтесь с нами! Эдакий опупенный канал с эдаким опупенным менеджментом просто обязан стать информационным флагманом Украины!
:)
5705 дн. тому
Нормальний Сергійко! Не треба гнати...Можу закластися, що він таки підніме рейтинги, навіть з тим продуктом, який вже купили і виготовили...А гидоту писати, без прикладів і фактів...це ми всі тут уміємо...
Саша against Серьожа)
5705 дн. тому
Плюси зробили фатальну помилку з чим можна привітати Інтер... Плюси зробили сильний хід з Сашком, а от із Сергійком... Легко підняти рейтинги плюсів при Сергійкі... Нажаль крім "понтів" і голлівудської посмішки у нього нічого немає... вибачаюсь, ще вміє зорієнтувати ніс.. і прогинатись вчасно перед керівництвом)) А загалом за 3 тижні до початку нового сезону... трохи запізно... Хоча і Інтер дає слабинку... Побачимо... як Саша з"їсть Сергійка)
to Прогнози
5705 дн. тому
хорошую перспективу нарисовали ...... у вас в семье есть писатели-фантасты ?
пуританин
5705 дн. тому
Вернется и Карина Самосвалова! Полный боекомплект к Найде. Федя - директор "Новин" с первого национального тоже уже из штанов выпрыгивает. скорей бы...Ретро в эфире. Заставка "ностальджи". А Катеринчук буде "чистити червики"... Такие дела.
пуританин
5705 дн. тому
Вернется и Карина Самосвалова! Полный боекомплект к Найде. Федя - директор "Новин" с первого национального тоже уже из штанов выпрыгивает. скорей бы...Ретро в эфире. Заставка "ностальджи". А Катеринчук буде "чистити червики"... Такие дела.
Прогнози
5705 дн. тому
У зв'язку з приходом Саші Ткаченка, на "1+1" відбудуться наступні зміни: 1. Новини ТСН будуть вести Іванна Найда і Алла Мазур (яка неминуче відкликана від немовля). Терещенко і Добровольська йдуть на пенсію (але можуть повернутися, якщо Сашу влаштує результат їхніх пластичних операцій на обличчі). 1а. Підсумкові новини ТСН з 1 січня починає вести випускниця Єлю Ганна Гомонай. А Безлюдна отримує свої відкупні від тестя Гомонай у вигляді продовження ліцензій на мовлення групі каналів "Інтер". 2. Наталію Катеринчук з керівниці ТСН переводять у диспетчери автотранспорту "1+1" (зі збереженням зарплати, бо так домовлено з Балогою). Керувати ТСН приходить Андрій Куликов, який переносить на "1+1" і своє ток-шоу, яке матиме іншу назву "Свобода від Андрія Куликова" 2а. Заступником Куликова на ТСН призначається Ігор куляс (щоб метр не дозволяв собі вольностей) 3. Микола Вересень отримує (нарешті) свою (нарешті) щоденну (нарешті) передачу "Табу" після 22.00, де буде мордувати гостей про всі їхні табу аж до опівночі. Реклама спирних анапоїв у шоу Вересня тільки посіля 23.00. 4. З 1 січня 2009 р. на "1+1" ведучим приходить випускник Єлю Андрій Шевченко, який вестиме неполітичну програму про замки України та стрибки з парашутом "Почни нове життя". 5. Олег Панюта разом із дружиною Сашиного друга тріумфально вертаються робити ранкове шоу.
Не Вільямс
5705 дн. тому
Саша сам в новини не полізе. Може Іванна Найда з'явиться.... Думаю, Наталка буде керувати новинами і далі. Сергійко керує Плюсами - це П......ц! Невже його цьому навчили на Інтері? Він собі раду не може дати! Не те що керувати 500 людьми...
м. Івано-Франківськ
5705 дн. тому
А шо ж буде з Наталкою Катеринчук ?
г.Кривой Рог
5705 дн. тому
Помню недавние интервью Ткаченко про несвоєчасне введення украіїнського дубляжа в кінотеатрах України. И этот "патриот"будет одним из топ-менеджеров канала...Странно. "1+1" хороший канал, но есть большие претензии. Очень мало показуете американских фильмов...немецких..У немцев много отличных детективов, триллеров.. А вы гоняете тупое российское мыло в прайм -тайм. От русских уже тошнит. А может так сильно сказывается любовь Роднянского к России...
Дід Мороз
5705 дн. тому
Саша і Сірьожа - безперечно люди цікаві, але дісйно погоджуюся з останнім коментарем - що буде зроблено з деякими працівниками, які в останні роки так "сприяли" росту рейтингів каналу... І таких немало. Кого, ще "замінять" так само як зробили рокіровку з Максом Варламовим, а то й зовсім "викинуть" з обойми. Без революційних змін на 1+1 чекає лише повільне забуття та роль каналу №3-5 на українському телебаченні.
Удивленный
5705 дн. тому
Несмотря на мою иронию насчет Саши, не могу не согласиться с "Наблюдателем" - Саша действительно выстрадал. Сбылась мечта. Поздравляю. Но теперь логично возникает вопрос - ЧТО он сделает с "плюсами" вообще и с некоторыми "плюсовцами", в частности?
:))
5705 дн. тому
Работник телевидения, помечтайте о самолете! Что ж вы злые такие! Вы с ними работали? Так вот - и один, и второй умные и энергичные люди. Саша, со соей кипучей жаждой деятельности расшевелит даже Плюсы, а Сережа, был не последним человеком, благодаря которому рос Интер. Удачи, ребята!
Наблюдатель
5705 дн. тому
Дело не в сексуальной ориентации. Какая разница кто кого любит. Нельзя не дооценивать Сэрьожин УМ. Он - дальновидный. И хитрый. В свое время он очень кстати ушел с Плюсов на Интер, потому что знал слабые стороны Плюсов и предвидел рост Интера - он был в курсе всех закупок. Теперь, понимая, что Интеру в ближайшее время подъем не грозит ( сетку-то Он им на осень делал ) опять переметнулся на Плюсы, у которых, кстати, и без него уже наметилась положительная динамика. А Сашу просто можно поздравить, это его мечта. Она сбылась. Он всегда хотел быть хотя бы вторым на Плюсах ( мешал г-н Оселедчик ). А тут такое счастье привалило....Он его выстрадал...Как его жизнь кадала...Как он всех кидал... Интересно, что у Демьянчука в контракте...Или он через 2 года, кинув Плюсы, пойдет дальше...На Новый, на Украину...
работник телевидения
5705 дн. тому
Ну что тут скажешь! Как человек, хорошо знающий и Сашу и Сережу, могу только посочувствовать каналу 1+1. Главные их таланты - уменеие делать деньги, и о личном самолете мечтает не только Саша, но и Сереженька (с красивыми стюардами). А вот относительно повышения рейтингов - это не к ним вопрос...
сотрудник канала 1+1
5705 дн. тому
Приятно узнавать новости о смене руководства с сайта ТЕЛЕКРИТИКИ
Удивленный
5705 дн. тому
И самое главное - Саша Ткаченко уже вылечился от "звездной болезни"? Ну, то есть, он ведь больше не будет заставлять своих подчиненных сидеть на мизерных зарплатах, потому что Саша хочет купить себе личный самолет? :-) Зачем ему личный самолет? Как, разве вы не знаете? Он будет летать над Европой и с заоблачных высот грезить об Общественном телевещании по европейским канонам... И целый 1+1 по-до-ждет! Ай да Саша! Ай да с...н сын! Нашел ведь где и как заработать на личный самолет!
Удивленный
5705 дн. тому
Отаре, оце одним оком дивлюся на сайт "Телекритика" і другим оком (досвід) на календар - чи бува не 1 квітня? Це шо ж - невже Сашу Ткаченка нарешті узяли назад на 1+1? Агов, Станіславський, кричи що є сили - НЕ ВІРЮ!!! Цього не може бути, бо бути не може! Так не буває. Це непідвладно жодним законам телевізійної тусовки! Що ж тепер буде? Саша "зачистить" ТСН від Катеринчук і її деяких "кадрів"? Саша "зачистить" 1+1 від Миколи Вересня? Саша поверне на 1+1 Олега Панюту?
Беня
5705 дн. тому
Хорошо работает PR служба Саши :-) Комментарии - милые, домашние. Поживем - увидим, что из этого получится. У нас в Одессе его менеджерских талантов как-то никто не заметил. Ну, а быть маленькой копией Леши - сашина давняя мечта. Не в лучшие минуты приходит он на канал. Посмотрим, удастся ли ему хоть немного приостановить лавинообразное падение рейтинга и престижа некогда лучшего канала. Уровень цинизма у него для этого высоковат, хотя такой шанс дается один раз...
5705 дн. тому
Олександр Ткаченко один з найккащих TV менеджерів України.Придбавши такого *монстра* мабуть канал багато виграе.Але,чи зможе він припинити відтік кадрів які були від початку каналу.
:))
5706 дн. тому
Вітаю, CME! Правильний крок. Обидва - Саша і Сірьожа - справжні фахівці!
мда
5706 дн. тому
единственный разумный шаг за последнее время
otar
5706 дн. тому
Нє, ми тепер забобонно боїмося новин про призначення Ткаченка))) цього разу правда, перевірено електронікою
)
5706 дн. тому
хотя быстро исправились..... чего б это я спешил впереди паравоза ..)
гонево
5706 дн. тому
как всегда - чув де звин , да облажались...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду