detector.media
10.08.2008 11:39
«Comedy Club UA» створить шоу з національним колоритом, а також співпрацюватиме з Новим каналом і «Хіт ФМ»
«Comedy Club UA» створить шоу з національним колоритом, а також співпрацюватиме з Новим каналом і «Хіт ФМ»

Нове скетч-шоу від Comedy Club UA планується зробити подібним до кшталт «Шоу Бенні Хілла» чи «Містера Біна», «тільки на українську тематику». Про це заявив генеральний продюсер Comedy Club UA Дмитро Царенко, повідомляє «ПіК України».

Авторами шоу будуть резиденти Comedy Club UA, проте конкретні імена поки не були озвучені. Героями нового продукту стануть найколоритніші фігури українського фольклору, хоча хто саме - продюсери також відмовилися уточнити. Найближчим часом представники компанії Comedy Club production UA пообіцяли повідомити докладнішу інформацію про цей проект.

Крім того, на прес-конференції йшлося про розширення співпраці Comedy Club з Новим каналом» Тепер вони з'являтимуться і в ранковому ефірі телеканалу в оновленій програмі «Підйом». Ведучими шоу стануть резиденти Comedy Club Олександр Педан «Ангел» і Сергій Притула «Тернопільський Сірий». Інші ж їхні колеги виступатимуть авторами і ведучими нових рубрик.

Останньою новиною від «Comedy Club» стало те, що з 1 серпня в ефірі радіостанції «Хіт ФМ» виходить гумористичне шоу «Comedy Club Україна на Хіт ФМ». Ведучий шоу Олександр Педан («Ангел») обговорює зі своїми гостями український шоу-бізнес.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY